Anbefal cykeldæk

Anbefal cykeldæk Louis 27
Jeg er hamrende træt af, at min cykel punkterer en til to gange om måneden. Jeg kører afsted meget tidligt om morgenen.På et tidspunkt hvor fulde mennesker ikke er kommet helt hjem fra byen endnu og derfor stadig igang med at smadre flasker alle steder, så veje og cykelstier er broderet med glasskår.
Nu er min cykel så punkteret igen og jeg er ved at være rimelig sur, så nu skal der et ordentligt dæk på denne gang.

Hvilket mærke kan du anbefale mig at få sat på? Jeg er ret ligeglad med prisen, for jeg ved at jeg sparer penge på det i længden. MANGE penge.

Håber på et godt råd.

På forhånd mange tak :0)


PS: Det skal lige siges, at jeg ikke har haft mulighed for at undgå de glasskår, da de ligger over det hele, så man kommer automatisk til at køre oveni dem. Ville bare lige sige det for god ordens skyld :)

Mener, at der er noget, der hedder Kewlar Holger
punkter-fri dæk.

Punkterfri dæk er hvad du skal have komododragon
du kan købe dem i Harald Nyborg til en 50-60 kr stykket og de fejler absolut intet selvom de er derude fra og de har dem i mange størrelser. (eller giv det dobbelte hos en cykelhandler) Tag iøvrigt at køb et par nye slanger også. De koster kun 17 kr. stykket.

Hvis du cykler meget skal du nok regne med at skifte dæk et par gange om året. Det gør jeg og jeg punkterer næsten aldrig også selv om der også her er nogle primitive tåber der render og smadrer ølflasker på stierne.

Min erfaring er at cykeldækkende på et tidspunkt bliver møre, tyndslidte og fulde af rifter og flænger og så er det man punkterer ustandseligt. Så er der ingen vej udenom - tid til at skifte dæk.

Punkterfri dæk er komododragon
forstærket med kevlar. Det er det som adskiller dem fra almindelige dæk.
Punkterfri dæk er helt klart det eneste rigtige (og vel efterhånden standard) og så er de ikke ret meget dyrere end de almindelige.

Jeg hader folk der smadrer flasker cykelfreak i århus
Nogle cykelhandlere kalder dem også "punkterfri" dæk, sjovt nok følger der nogengang en garanti med mod at dækket ikke punkterer (!). dertil skal dog siges, at der tages en række forbehold, et af dem er bevidst at køre hen over glasskår, desværre.

Iøvrigt, hvorfor F¤%&"¤ skal folk smadre med flasker når de går i byen?? Nu er det godtnok flere år siden jeg sidst har gået i byen, men endda en torsdag morgen kl 5 kan man opleve at der er glasskår i byen (jeg bor i århus centrum). Jeg selv har også være pløre-stangstiv når jeg har gået i byen indtil for få år tilbage, men ligefrem at smadre flasker? Jeg fatter det ikke! De mennesker mangler vist at komme af med nogle aggresioner....jeg kunne varmt anbefale dem at tonse en god, lang svedetur ud på cyklen, så tør jeg godt love aggresionerne er væk! :o)

du skal købe djdaddy
de dæk der heder nokian, og køb dem hos en cykelhandler så får du en Punktering fri kviterring med, går du så hend og punkter får du en ny slange gratis, det er den service nokian køre med, da de selv kalder ders dæk for punkter-fri dæk. men der findes ikke nogen dæk der er punkter-fri dæk hvis vi snakker om luft,

der kan man se cykelfreak i århus
man bliver lige forstyrret af et telefonopkald og så har folk allerede skrevet svar før mig. Men ja, kevlarforstærkede dæk, er det der skal til. Man kan snildt få fat i nogle hos en lokal cykelsmed for omkring 120-140 kr...til ryttercykler fra mellem 150-180kr.

for dårligt spadder
kender selv problemet. Man kan flyve til månen og sku tilbage igen, men ik på cykel til bageren, så blir den flad igen. Ment sådan herfra: Faste dæk med overflade og indhold i samme materiale, let, hårdt, blødt og uden luft, cyklen altid klar, hvor svært kan det være - nægter at tro dette materiale ikke eksisterer, i det mindste til vor alm daglig cykel til tog, bus ell job - næ, tror sku der er gået spekulation i lortet, - men altså mange ville komme til at cykle meget mere, = sundhed osv - og så fri for tanken, bare den nu ik blir flad, igen, ååårrrrrrrr, gider ik, tar sku bilen, samfundssurt sku

He He - Snedigt trick! komododragon
for hvem gider lige slæbe sin cykel ned til cykelhandleren hver gang de punkterer istedet for at bruge 10 minutter på at lappe den på stedet.

Holder nu stadig på at Harald Nyborg er stedet, med mindre man virkelig går op i det. Som sagt punkterer jeg stort set aldrig og jeg skifter dæk ca 2 gange om året. Et slag på tasken, så cykler jeg mellem 100 og 150 km om ugen, så kan man jo selv regne ud hvor mange antal kørte km. det er pr. dækskift.

tjaa djdaddy
man kan jo også smide en gammel slange ind i sit dæk så har du din egen lille forstærkning,,

de skide 4 år djdaddy
det tog mig at blive cykel/knallert mekaniker, du drømmer ikke om hvor mange slanger jeg har lappet,
farvel og tak til det job,,

Så kommer man vel til komododragon
at skulle sprætte den gamle slange op sådan som jeg lige kan vende og dreje det inde i mit hoved.

Men det er iøvrigt ikke noget problem der hvor jeg bor. Her tager ukendte hjælpere sig af arbejdet med at sprætte den slags op.
Vi har nemlig lige haft hærværk i vores cykelkælder hvor dækkene på SAMTLIGE cykler var sprættet op - Jo der er virkelig en der finder glæde i de små fornøjelser.

V.H.

nu vil jeg se om jeg djdaddy
falder søvn til filmen Snakes on a Plane. så
nat nat her fra :)

mange mange tak Louis 27
Jeg synes godt jeg havde hørt om Kevlar dæk før, kunne bare ikke lige huske navnet.
Det er simpelthen det første jeg gør i morgen, gå til cykelhandleren og få sådan et dæk. Har desværre ikke en Harald Nyborg i nærheden som Komodo foreslår, men pyt med det, Bare jeg får stærke dæk, så er jeg mere end tilfreds, koste hvad det vil

Tak skæbne komododragon
Det kan undertiden tage mig flere dage at tage mig sammen til at lappe min, når den en sjælden gang er punkteret.
Så kan jeg ligefrem leve med at tage bussen, selvom det normalt helst er noget jeg vil være fri for - især om morgenen når den er proppet.

kør på fælgen ciklisten
alle problemer er borte.

Til Louis 27 angående dæk michael64
Fra michael64.
Jeg havde også problemer med at bruge mange penge på dæk og slanger, jeg sagde til min cykel-handler at jeg var træt af det og blev anbefalet nogle dæk med 1 års garanti mod punktering, slange nedfølger i prisen, lidt over 300 kr pr hjul, men så får du også garanti bevis med. Jeg har ikke fortrudt det, har nu kørt i flere måneder uden problemer. Jeg arbejder også selv meget om natten og afhængig af cykel. De er lavet af en meget hård og slidstærk gummi af den ægte vare. Dem kan jeg stærkt anbefale uden problemer. Et dyrt køb, men billigt i længden. Jeg vil ønske god fornøjelse med købet. N:B: Ikke alle cykel-handlere vil sælge dem, en sagde til mig at det er en dårlig gummi kvalitet, der mørner indenfor 8 mdr., men der jeg købte dem, har ingen problem med at sælge dem, men de har jo også mange gode kunder der kommer fast, jeg har kommet der i mange år, ved Cykelsmeden i Nørregade i Aalborg.
Med venlig hilsen michael64 fra Aalborg

plasticinlæg pois
Jeg har cyklet i mange år både på racer og alm cykler. Jeg har brugt mange penge på "punkterfri " dæk og en masse andre opfindelser. Ingen af dem forhindrede punkteringer. Men så købte jeg for et par år siden noget nyt, et plastikbånd som man monterer mellem slange og dæk. Det virkede og nu er alle vores cykler monteret med det system. Ingen af cyklerne er punkteret siden. Det kan jeg anbefale. Der står på pakken hvordan man monterer det.

Til Louis 27, navnet på de anbefalede dæk michael64
Dækkende hedder ganske enkelt ; Dutch perfekt NO FLAT TYRE, det er hele navnet på dækkende. Håber du kan finde en forhandler der sælger dem, ligesom CYKELSMEDEN i Nørregade i Aalborg. God fornøjelse.
Venlig hilsen michael64

Jeg anbefaler Vindingen
Schwalbe Marathon XR kan jeg anbefale. Det er lavet specielt robust med to lag aramid (kan i punkterresistens sammenlignes med kevlar) og en gummiblanding der er ekstremt slidstærkt. Dækket er ikke specielt letløbende, dog mere end Dutch Perfect som også anbefales her.
Jeg har Marathon XR i en del år og er ikke punkteret endnu.
Iøvrigt siger navnet en del - Marathon XR (eXtreme Resistance).

Skal det være et smallere dæk hvor komfort skal være god og rullemodstand lav og hvor punkteringer er sjældne vil jeg anbefale Continental Grand Prix 3000 eller 4000 og Ritchey Tom Slick.

Held og lykke!

Lyder fint gyffe
Hvad hedder produktet, og hvor kan man købe det?
Hilsen Gyffe

luftfri daek mrhvid
Hejsa

Det findes skam bl.a. http://www.airfreetires.com for 60 - 80 $ pr saet. Jeg har ikke proevet, men overvejer kraftigt om ikke jeg skulle proeve at bestille et par hjem. De er lidt dyrere og lidt tungere end normale daek. Men hvis jeg aldrig skal vaere bange for at punktere igen er det maaske ikke saa slemt endda :)

Hygge
hvid

punkterfri dæk/ indlæg cykelbutikken
Jeg vil barer sige der fås dæk som næsten er 100% punkterfri
der findes også indlæg til dæk der også gør den næsten punkterfri
lige et link http://cykelbutikken.eu/group.asp?group=6&sub=5

Nu-Teck Dæk PerterThomasJørgensen
Prøv dem her, de er helt fantastiske. Kan ikke pifte:

http://www.ricktig.dk/Nu-Teck/nu-teckstartdk.htm

Kim

DET ENDELIGE SVAR : DET ENDELIGE
http://www.thansen.dk/product.asp?c=1730967704&n=297578298&pn=-1791842632

nedsætter punkteringer med 80%

kevler dæk hamodi
du skal har 2 kevler dæk hos elo-cykler.dk 2 dæk og 2 slange med mønterirng 500,kr god kvalitet

Nu-Teck dæk er 100% punkterfri med garanti Rick Steele
Så meget snak om næsten punkterfri. Glem det. Ricktig Consult har import og salg af Nu-Teck cykeldæk fra USA. 100% punkterfri. Hvad der skal luft i kan der komme luft ud af. Fuldstændig færdig med at punktere! www.ricktig.dk