Anbefaler du No Logo bogen?

Anbefaler du No Logo bogen? Gitta
Den der handler om afskyelig Coca Cola industrien er, hvor mange år de ikke har betalt skat til de lande de bor i, hvilket børnearbejde Nike bruger og som er decideret slavearbejde og meget mere. Jeg har hørt mange tale om bogen. Har du læst den og kan du selv anbefale den?

Forfatteren hedder Naomi Klein

no logo farspige
Jeg var så heldig at min lærer på HF tog "No logo" med i undervisningen i samfundsfag. Jeg kan helt klart anbefale den. Du vil nyde at blive klogere.

mere end det deroha
No Logo er en særdeles velskrevet og polemisk bog, der indeholder meget mere end perfide udfald mod Coca Cola og Nike. Selv om bogens overordnede konklusioner kan diskuteres er det en bog som giver virkelig interessante indsigter. Iøvrigt er bogen delt om i forskellige afsnit som godt kan læses uafhængidt af hinanden, hvis man ikke lige kan overskue at pløje hele bogen igennem på en gang

Jep rotterotte
Jeg anbefaler den bestemt også. SOm en anden sagde, så kan konklusionen diskuteres, men indholdet når det står for sig er meget givtigt og interessant at læse. Kan sagtens anbefale den :0)

Er du interesseret anniehall
i branding, som den magtfaktor den er i den vestlige verden i dag. Har du lyst til at blive endnu mere desillusioneret end du er i forvejen mht. kapitalisme og de enorme markedskræfter som dirigerer vores globale økonomi.

Eller er du sand humorist som trænger til at forundres over vores skøre verden og hvad alle vores drømme skaber af formuer for de få skal du klart hoppe i.....vandet er intet mindre end stimulerende....

Michael Moore er dog langt sjovere - men går ikke så dybt teoretisk. Han fokuserer mere på de mennesker, byer og lokalsamfund som er kommet i klemme i branding-maskinens velsmurte maskineri.

Sund økonomi til dig herfra..;)))

hvad var det du ville anbefale?? Sybil
Undskyld, men det fik jeg ikke lige fat i nemlig :0)

Ohh de bøger ; ))) anniehall
- både No Logo samt alt hvad du kan få fingrer i af Michael Moore. Nogle af hans bøger er jo (du ved det sikkert, men nu skriver jeg det lige alligevel)er blevet filmatiseret - så de kan lejes.

God fornøjelse herfra :)