Anbefaler solarium om vinteren.

Anbefaler solarium om vinteren. anonym
Jeg kan varmt anbefale solarium om vinteren.
Jeg tager det selv,og samtidig bliver man dejlig gylden,noget der giver selvtilled.
Jeg tror ikke det er farligt med solarium,tværtimod,giver det energi.Skulle det give hudkræft,som de kloge siger,ved det ikke.
Jeg har taget solarium i rigtig mange år,og om sommeren ligger jeg og bager i solen,også nede i syden,og jeg har ikke skyggen af en lille plet der kan antydes af kræft.

er du læge? anonym
Jeg er helt enig i at det ser lækkert ud at være brun og det giver energi, selvtillid osv., mao. har en positiv effekt for psyken. Men det faktum at du ikke endnu har hudkræft, betyder jo ikke at det ikke er farligt. Det betyder blot at du ikke er ramt, eller måske bliver du det heller aldrig. Men det beviser jo intet mht faren. For mange rapporter og dokumentation, beviser at du tager fejl og at cellerne i kroppen kan løbe amok (dvs. blive kræftceller) som følge af den påvirkning sol eller solarium giver. Men det er jo rart for dig, at du lever i den tro at det ikke er farligt.

Visse vasse *S* Marianne
Du har ret i, at det gir´selvtillid og velvære med lidt sol.

Jeg har haft stor hudproblemer i vinter, og læger anbefaler mig at ta´ solariesol en gang om ugen i vinterhalvåret..så det gør jeg, og håber på at ha´ en pæn og rask hud vinteren igennem.

Man kan godt beskytte sig med en faktor ?? ..man bliver jo brun alligevel.

Vh..marianne

gammel hud Veninden
Min veninde har taget solaruim i et par år hele året. Og hun har så grim en hud at hun ligner en som er rigtig gammel. Og jeg er overbevist om at det er solarium der gør det.

Fyr den aff !!! Øv øv
Nej det der sgu rigtigt man skal bare se og få taget noget sol, både om sommeren og vinteren i solarie, ikke alt det der solfaktor-pis, hvis man ikke kan se tydelige mærker af kræft efter et par timer i solen får man det nok aldrig og skulle man få det hvad så ??. Så har man i det mindste haft selvtillid og en masse energi og været dejlig gylden indtil da. De kloge sige sgu så meget, men jeg stopper nu

FAKTA ER: anonym
Overdrevet brug af solarier kan på ingen måde anbefales! - Det er både sikkert og vidst!
Men hvis man finder behersker sit forbrug gavner det mere end det skader!
I de utallige rapporter, det er blevt skrevet om og forsket i solariabrug, er resultatet at det kun er bevist, at det kan FOREKOMME at være skadeligt, ved mere end 1 time og 36 minutters brug i ugen!! Og det er jo altså i gennemsnit 6,4 gange i ugen!
Solarie er godt for enormt mange ting, forebygger knogleskørhed, vinterdeprissioner, forbrændinger og rent faktisk også hudkræft!

Hvis man sørger for at smører huden ind, både før og efter brug, har det ikke særlig stor effekt på huden!

Så brug solariet - men med omtanke

blegt er smukt!! gnaek
synes jeg!!!

Men jeg er enig i, at det giver energi. Jeg havde nyrebækkenbetændelse for nyligt, og det gjorde uendeligt godt, at blive varmet igennem af solariet!!

OMTANKE frem for alt.