Anbefaling af fjernelse af modermærke

Anbefaling af fjernelse af modermærke Anonym
hej

Vil meget gerne få fjernet nogle af mine modermærker, kan i anbefale nogle kliniker hvor de gør deres arbejde ordentlig?

Hvor i landet nightnurse
bor du?

Det kan din læge da gøre! Hvorfor klinik?
Med mindre det altså er meget store modersmærker?

NEJ FORKERT Anonym
Det gør ens egen læge ikke, man skal til hudlæge og de fjerner ikke bare fordi man siger det :(

Ikke så mege stedet.. Anonym
... mere den enkelte læge.

Min kæreste fik for mange år siden fjernet to store på en fansy privat klinik, netop fordi hans forældre ikke ville have at det efterlod store ar, ikke destromindre har han i dag to ar på lidt mindre end en tændstikæske. i mod sætning til de to(af samme størrelse) som han fik fjernet af militerets læge da han aftjente, de var i hovedbunden, og alligevel er der ikke det mindste ar at finde.

Det jeg prøver at sige er vel at det er meget svært at sige hvilke steder der er gode eller ej. Men ville selv gå efter et sted hvor de kan svare fornuftigt hvis man spørger hvad man kan gøre for at undgå ar, hvis de kan svare fornuftigt på det, er der god sandsynlighed for at de kan undgå det værste.

Århus og omegn Anonym
omkring århus eller omegnn

hvorfor ? nis
Lidt svært at svare på spørgsmålet uden af vide hvorfor du ønsker at få dem fjernet?

fordi.... Anonym
Det er fordi de er meget synlige nogle af dem som jeg har altså de er storre og ligner lidt et lille bjergtop på kroppen, og så er der nogle på mit ansigt som er ikke så store, men de kan alligevel ses meget tydeligt. Det er ikke fordi jeg ikke har noget selvtillid hvis det er det du spekulerer over tværtimod.

... Anonym
dvs. at jeg skal få mig en dialog med lægen om hvordan det kan ungås at få nogle store ar. Men nu har jeg ikke lige det store kendskab indenfor lægeviden, så han/hun kunne godt fyrre op for nogle ord som jeg ikke forstår og argumenter selvom det bare var noget sladder.....

modermærker anonym
Jeg spurgte bare fordi det altid er en risiko for at sådanne indgreb efterlade patienten med et dårligere resultat end forventet og noglegange dårligere end udgangspunktet.

Mængden og udseendet af det arvæv du vil danne i stedet for modermærkerne er svært at forudsige og har ofte ikke den store afhængighed af hvilken klinik du bruger. Hvis du generelt danner pænt arvæv, ikke er af afrikansk oprindelse, ikke soleksponerer områderne i ophelingsperioden, ikke rør ved det og holder såret fri for infektioner er der gode chancer for at det bliver pænt. Dog synes jeg du bør genoverveje om du virkelig ønsker at få de små og plane fjernet da de jo ikke umiddelbart repræsenterer en sundhedsrisiko og du absolut ikke kan være sikker på at dit huden bliver kønnere efter fjernelse.


Du bør snakke med din praktiserende læge om de toppede mærker, især hvis du har haft spontane blødninger, hvis de ikke er jævne og cirkulære og andre risikofaktorer for malignt melanom (modermærke kræft).