Anbefaling af lyslampe?

Anbefaling af lyslampe? Karina-
Jeg lider ikke af depression om vinteren og efteråret, men jeg bliver så søøøvnig. Jeg har fået at vide af flere, at en lyslampe er en god ide :-)

Sådan en kunne jeg meget vel finde på at anskaffe mig, men der er jo så mange på markedet, så har brug for nogle personlige erfaringer, som en slags vejledning på markedet.

Håber i kan hjælpe mig :-)

Karina-

Philips Energy Light Anonym
Jeg har selv en Philips Energy Light HF3308, og den er super god...i hvert fald til mig. Jeg har brugt den to vintre, og den har virket optimalt. Jeg har haft mere energi og har ikke haft så let ved at blive vinterdeprimeret. Ikke, fordi jeg førhen hver vinter var deprimeret hele tiden, men jeg havde en tendens til at se det negative og hurtigere blive deprimeret. Med lampen sker det ikke mere. Jeg bruger den normalt ca. 20-30 minutter om dagen, men begynder først at bruge den, når det er blevet mere mørkt. Det er forskelligt fra person til person, hvor lang tid det er nødvendigt at have den tændt. Men det er ikke svært at finde ud af...sidder man "foran" den for længe, får man alt alt for meget energi og døjer med at sove. Forresten har jeg normalt min stående ved siden af min computer og tænder den så bare, når jeg alligevel sidder der...

Jeg har desværre kun erfaring med det ene mærke, men som du selv skrev, findes der jo rigtig mange. Du kan evt. gå i en imerco eller lignende, hvor de kan hjælpe med at forklare forskellene. Jeg har købt min i en Imerco.

Håber, svaret hjalp dig lidt på vej... Held og lykke med det og rigtig god vinter. ;-)

lyslampe nanne74
Hej...
Undersøg evt gennem din læge om du mangler d-vitamin:-)Der er mange mennesker der lider af d-vitamin mangel og det er faktisk ikke helt ufarligt...Ellers er en lyslampe en god ide, der kkommer bare ikke d-vitamin derfra:-)

netto's maple
jeg har for et par år siden købt en i netto, den kostede 300kr, og den virker, bare lyset er rart om vinteren, jeg tror ikke der er så stor forskel på dem faktisk, men held og lykke

1000 takfor dit svar Karina-
Det er dejlig at høre om jeres egne erfaringer, så man ved hvad man kan gå efter :-)

300 kr.? Karina-
Det var billigt[:)] Er du sikker på der ingen skadelige stråler er så?

Det gør jeg heldigvis ikke Karina-
, altså lider af d-vitamin mangel :-) Men tak for påpegelsen, for det kunne jo sagtens være[:)] Jeg tror jeg vil se på hvad sådan en lyslampe koster, som blev anbefalet længere oppe :-)