Andel vs lejelejlighed

Andel vs lejelejlighed Almeida
Hej.

Jeg vil gerne spørge om hvad I synes den store forskel er mellem lejelejlighed og andelslejlighed --> Hvorfor er det folk køber en andel, er det fordi de kan få den med det samme?? Den koster trods alt en del og har også en husleje som en alm. lejelejlighed.

Mvh
Almeida

Den kan stige / falde i værdi professionel
hvis der ikke er klausuler på den.

Andelsforeningen anonym
er en privat ejerforening modsat lejeforeningen. Huslejen vil ofte være billigere, og du har større råderet over boligen.

dvs? Almeida
Hej,

dvs. at andelen på langt sigt (x-antal år) kan være en del billigere end lejelejligheden? Det burde den næsten være, for hvis man ikke flytter ud af andelen så får man aldrig solgt den igen :P

Mht. huslejen, hvor meget billigere er den ift. lejelejlighed? 50 % ?? (fx huslejen for andel vs lejelejlighed på Nørrebro)

Boligafgift/husleje påtværs
Boligafgiften er ofte en del billigere på andele, versus husleje på leje.
Eks. min lejlighed ca. 50 kvm, indre Nørrebro, stor altan, fri vask uden varme betaler jeg knap 1700 kr om måneden. Det er svært at få en leje til.
Selvfølgelig skal du betale andelen, men du får som regel mere eller mindre det hele igen når du sælger og derudover får du højere fradrag ved at have bolig lån.