Anderledes glasur

Anderledes glasur a different girl
- Pisk noget creme fine til piskning
- Kom lidt kakaopulver og flormelis i
- Pisk det sammen til det blir en fin masse, og smør det så ovenpå en nybagt kage.

Det er rigtig lækkert, og feder ikke :)

selvfølgelig jetpost
feder det, der er både fedtstof i cremefinen og rent sukker i glasuren....der tager du fejl.

Den holder ikke ........... rosalilje
.... jo det feder - cacao er noget som feder meget.
Opskriften lyder fin og velsmagende, men feder gør det :)

Velbekomme alligevel

Rosalilje

Jeps frum
det feder! hvorfor dog bruge creme fine, det er noget af det værste, fyldt med alverdens tilsætningsstoffer. Hvis du har lyst til en nybagt kage med glasur, så brug dog piskefløde. Ja, det feder, men det smager bedst, og løb eller cykl en god lang tur imorgen

Kaloriebombe af rang Sukkerrøret
sig mig er du dum eller tar du bare pis på solfolket.

nemlig jeps
syntes det produkt er misvisende. Den indeholder 18-19% vegetabilsk fedt, og det feder.

Du Sej Tsssss
0key slap af. dø over det. Fede dansker. I er fyld med deller lige meget hvad.,!
LEV MED DET!

Lort Tis
Hold din kæft damen prøver at være sød. Svin