Anderledes hakkebøffer

Anderledes hakkebøffer tofly
Eftersom jeg er blevet lidt træt af almindelige hakkebøffer, kom jeg på at variere dem lidt efter hvad jeg var i humør til.
Tilsæt f.eks. til en italiensk variant:
Hakkede soltørrede tomater
Tørret eller frisk oregano
Revet mozerellaost
1 æg
Salt
----------------------
En græsk variation.
Jeg lavede dem med tzatziki tomatsalat og röstikartofler til.
Grønne oliven
Fetaost i tern
Æg
Groft salt
-------------------------
Den mexicanske:
Hakkede jalapeños
Revet chedder
Tomater i tern

Grundopskrift:
SÅDAN GØR DU:
*Ælt det hele sammen
*Form til bøffer
*Drys med groft salt
*Steg på en pande ved hård varme til de er blevet brune
*Læg låg på, og lad dem stege videre ved mellemvarme til de er gennemstegte

Uhmmmmm Bøffen22
Blir da helt sulten.

jaa tofly
Heh smager altid også godt..
Den græske er afprøvet og det er ikke sidste gang jeg laver dem

Man variation er: Spøgelset
Hakkekød iblandes syltet agurk i små tern.
Bøffen formes og ombindes med et tyndt stykke bacon.
Smør på panden, det bruner godt, vendes efter behov, men forinden saltes og pebres der.

Frikadille? lilledille
Hvornaar bliver hakkeboeffen til en frikadelle? Er det ikke blevet til en frikadelle naar man roerer farsen?

Ikke at det ikke kan vaere ligemeget hvad den hedder, det lyder i hvert fald meget laekkert!

Jeg putter altid sjove ting i mine (ja, jeg kalder dem altsaa) frikadeller og det underligste jeg har proevet var nok hakkede mandler og hasselnoedder, men det var faktisk vildt laekkert for saa var der ligesom lidt (bloedt, fordi de jo bliver vaade) knas i dem!

Bemærk at farsen netop ikke er rørt Tænke
at røre fars er at blande væde, mel og æg og røre en fars. Her blander du bare tingene.

Klassikeren - bouf a la lindstroem Kokamoka
Oksefars blandes med hakkede rødbeder, kapers og høvlet peberrod.

steges som de øvrige bøffer af tofly