Anders fogh

Anders fogh Ollemor
::: Det kan godt være at der ikke er noget at komme efter. !!!! Men for mig at se ligne Anders snart en rigtig diktator . Husk her i landet har vi dialo!! Og stor grad af rytringsfrihed!!!! Tag den Hej

Jamen jeg stemmer Persilledusken
ikke på ham.Hvem jeg skal stemme på aner jeg overhovedet ikke,det er en sandkasse derinde i snapsetinget.Ak ja!Jeg er sofavælgere næste gang,hvis Abu Laban stiller op,griner jeg min rumpe i plalter og i laser,he he sikke noget ballade øh vi så får he he...!Jeg er rund på gulvet af alt det ævleri fra de personer*************

Vi har osse en Don Ø Sylvia
;-)

Dialo, rytringsfrihed og staveplade MikeyMike
Jeg er sikker på Fogh går af, når han læser din skarpe og rammende kommentar...

vi ser alle Oldemor
forskelligt på vores medmennesker.

F.eks. for år tilbage blev Mogens Lykketoft beskyldt for at ligne fandens selv - og så var han skatteminister i en lang periode. Selv indenfor egne rækker havde han det øgenavn, nok glemt af de fleste. Han var om nogen kreativ til at finde nye ideer til beskatning.

Selvom det er modstridende med så så jeg også en en kompetent økonomisk leder der ikke havde den charme og gennemslagskraft fordi han ikke kunne være afslappet foran medierne.

Der er flere i Folketinget der får nogle navne.

Jeg er kan godt lide Anders Figh Rasmussen og ser ikke nogen diktator, men det er som øjnene ser, men håber ikke de damer nogensinde oplever en rigtig diktator.

For så var jeres indlæg nok til at se jer efter i sømmene, men nu kan der kun trækkes på smilebåndet.

Tage højde anonym
Man skal tage højde for at ollemor er muhamedaner og bekvemmelighedsflygtning fra en islamisk fasciststat. Vedkommende er derfor særdeles uvidende undtagen hvad angår bistandsloven samt koranen.

anders og hans regering rikke....
har indført forbud, påbud, bøder, overvågning og afstrafelser for alt mugligt over for danskerne, så anders og CO er diktatorer og danskerne er slappe når de tillader de tilstande

Fogh rodvad
Fogh vil gerne være stor, men diktatorisk magt har han hellere ikke indenfor sit eget parti, Kun Pia har diktatorisk magt indenfor egne rækker, troede også at det havde hun også overfor regeringen, men så fik hun noten over snuden.

Det er rodvad
et demokratisk flertal i folketinget der elsker at dupere mindretallet, og nogle af dem er blinde og tror at sådan skal det være, og bare det går mere ud over dem der endnu værre stillet, gør det ikke så meget.

Den bedste statsminister nogensinde! forklaring
Fogh er den bedste statsminister vi nogensinde har haft i Danmark.

Overskud på betalingsbalancen, ingen arbejdsløshed (næsten), styr på indvandringen (næsten), skattestop o.s.v.

Vi har stadig problemer og vil altid have det, men Fogh er den bedste til at løse Danmarks problemer. Gerne sammen med Dansk Folkeparti!

Tiden vil vise det Ollemor
:::Desverre tager du fejl .
Danmark har lidt stor skade, i den tid hvor Fogh har haft magten.
Magtmisbrug er hvad han har gjort : Alså kun at samarddbejde med Fremskidtpartiet.
1. Slæbt Danmark ind i den frygtelige krig som var på et forkert grundlag!!!
2. Nu vare det ikke længe før vi er med i en

atomkrig også !Hej

jeg læser dit indlæg Oldemor
som at du advarer os danskere, er det forkert?
Så du er nydansker, der er en distance til danskerne i din sætning.

Jeg skriver ALDRIG om indvandre som vil det samme som os, nemlig have et godt liv, med arbejde og respekt for den danske lovgivning.

så dine tidligere indlæg Oldemor
er glemte, og dine kommende vil du ikke skrive at Anders er diktator, hvilken fremgang.

vi ligger som tidligere partier har redet Oldemor
som har skadet Danmark med deres politik.
Muhammedkrisen kunne være sket under S og RV styre, men det er disse partiers og danskernes held at det ikke skete.

RV vil have gjort hvad som helst for at gøre de Islamiske lande og Imamer tilfredse med os, og en sideordnet lovgivning for muslimer var blevet indført.
Det lå latent i luften, denne utilfredshed med S og RV politik på indvandringen, men forsætter upåagtet af stigende utilfredshed.
Rv er kendt for ikke at lytte til deres vælgere.

Men S afventer bare at andre partier påtog sig et ansvar for at rydte op efter deres alt for lange tid ved magten.

Men klart de har ikke hår på brystet, men vil lade andre tage de upopulære beslutninger, i 2001 - 2006 og lade andre pådrage sig det ansvar at rydte op efter S og RV poltik, det har DF da de fik en ganske god fremgang, hovedparten af stemmer er fra folk der var utilfredse.
Altså S egne stemmer.
Selv da kunne de ikke læse skriften på væggen.

Ligegyldig hvem som havde fået stoppet og fået styr på den utrolige uansvarlige indvandring til skade for landet Danmark, vil være upopulær hos venstrefløjen og humanister uden jordforbindelse.

Nu skal S og RV takke for at Venstre og Konservative med hjælp af DF, pådrager sig de upopulære beslutninger, og har fået styr på økonomien, for der er nu orden i økonomien.

Helle (S) kan ligesom ser pænere ud, S kan igen bruge penge og gældsætte Danmark, når og hvis S kommer til magten, hvad det parti altid har været god til.

S kunne ikke se deres egne vælgeres ønske om et stop, men de fleste socialdemokraterne har en korttidshukommelse, det skal partiet være glad for.

Hvad mangler ollen egentlig? persilleroden1
Hvorfor er hun så utilfreds med at bo i Danmark? Man må jo formode at livskvaliteten er langt bedre her, end det sted hun kommer fra. Tak til dig oldemor det er et fint neutralt indlæg.

Den samme Fogh rodvad
Jeg har ikke ændret syn på Fogh, han prøver på at spille stor statsmand, en gang i mellem glemmer han at han sidder som formand i et demokratisk parti, men så er der nogle af hans partifæller der minder ham om at partiet er demokratisk, og at de har ret til at have sin egen mening

Ikke megen sammenhæng Den glade socialist
i det indlæg - men det skal vi nok være glade for - for ellers var det nok blevet rigtigt langt - og det ville vi slet ikke kunne huske - men til gengæld så ved man jo - fordi man alligevel har prøvet det så mange gange - at det heller ikke betyder noget - for hver gang man starter med en debat - ja så er der jo ikke nogen debat - fordi Olde ikke kan huske hvad hun mente da hun startede - og da slet ikke hvad hun mente da hun sluttede. Men det skal man nok heller ikke være så ked af - korttidshukommelse kan jo på den måde være en ren befrielse.

svaret er meget typisk for dig Oldemor
:-)

Undskyld Den glade socialist
men kunne ikke lade være at ironisere over dit indlæg.
Selv efter at have læst det 3 gange fandt jeg aldrig den røde tråd for din argumentation, og så er det jo svært at føre en debat.