Anders Fogh lever i samme drøm

Anders Fogh lever i samme drøm Der er intet at ...
som førte Danmark ud i financiel krise.

Han vil stadig bruge pisken overfor lønmodtagere og uarbejdsdygtige.

Han mener, at det er brådne kar , der har ført landet ud i krise, men det er ham der ikke ville stramme op om lovgivningen for pengeinstitutter.

Han hævder, at sundhedsvæsnet skal strammes op . Der pumpes mange penge ind i sundhedsvæsnet, men glemmer , at der pumpes flere penge ind i privathospitaler i % end der gøres på de offentlige sygehuse.

Han kavler stadig om skattelettelser og så kavler han om , at der skal bygges nye sygehuse.

Fast og fair indvandringspolitik. Af mennesker, der kan arbejde her. Nu er der kontrol påstår han, men sandheden er , at krimminalitet , med hjemmerøverier og mord af mennesker fra østlandene vil stige voldsomt.

Tomme ord og fedt flæsk.

Den financielle krig? VKO populisme
Fjoghet siger i direkte-TV: "Den internationale financielle krig.." Det var nok en fjoghert (muligvis mente han "krise" ikke krig) Men hvad hjertet er fuldt af?[l][:D][:O]

Når man tænker på at Taliban var vore bedste venner imod sovjet, men da nogle gasrørslednings-forhandlinger gik i kludder i Texas, kom krigen ca. et år efter til Afghanistan og så var de pludselig vore fjender?

Er der nogen der har læst bogen "1984", hvor de makulerer historiebøger for at skjule at deres fjender var deres venner blot få år tidligere?

Vi bliver bedraget!

Tilsidst siger Fjoghet: Danmark leve! Ja leve af hvad? Krig???

Vi kan være stolte Amatøren
Nu kan VKO også få æren for en verdensomspændende financiel krise.
Det er helt utroligt, hvad de ikke kan overkomme.
Meeeen ligefrem hele verdens pengekrise skal de vel ikke have æren eller skylden for.

typisk dansker. eriksen
Sig mig engang alt det kævl du skriver. Vi har sku da aldrig haft det så godt i DK som vi har det nu. Lav arbejdsløshed og god løn m.m. Den gang Nyrup var fører her i landet havde vi noget nær 400.000.arbejdsløse. + en ny afgift pr. måned. Og husk lige, at det var under Nyrup man tog stopuret i brug inden for hjemmeplejen. ! Næh jo mere forkælede man bliver jo mere vrøvler man her i landet sådan er Danskere indrettet og så har vi jo også LANTELOVEN som trives rigtig godt herhjemme!!! SKAM jer og nyd nu den dejlige tilværelse vi har herhjemme.

Typisk intetandende Anonym
Hvor er det nemt at give regeringen skylden for den nuværende finacielle krise. De fleste begavede mennesker vidste jo godt at økonomien ikke kunne blive ved med at blomstre, som den så fint har gjort de senere år. Jeg syntes ikke vi skal skylde skylden på Anders Fogh, men derimod rette vores vrede imod den nuværende amerikanske regering. I bund og grund er det jo George W. Bush der er skyld i mange af verdenens nuværende problemer. Men at du prøver og skyde skylden på VKO regeringen for at fremme dine perverse socialistiske ideologier, det er direkte ulækkert! Den skal du vidst længere ud på landet med.

Skam digselv Gavlingprisen
over, at du mener, at Danskere skal leve i usikkerhed, fordi VKO ikke har udvist rettidig omhu.

Du får dine mange arbejdsløse kan jeg love dig. Men lev du bare videre i din drømmeverden.

VKO skyld i at Gavlingprisen
hoppe på USAs ukontrollerede pengemarked. De mest ultraliberlister i USA har indrømmet, at det er selvmord, at lade finansfolk køre pengestrømmen uden lovgivning og regler.

VKO har gjort det samme og VKO vil fortsætte med det, har de sagt. USA har lært af krisen, men det har VKO ikke fordi love og regler for de rige er det samme som socialisme sagde Lene Espersen forleden dag. Kun aktieoptionerne vil de lovgive om( Direktørernes præmier på millioner af kroner og det er med garanti socialdemokratiet, der har fået sparket den ind )

Har Anders Fogh advaret dig . Gavlingprisen
Nej tværtimod "der er intet, at komme efter og for få årsiden sagde Thor Petersen , at vi kunne købe hele verden.

VKO har ført os ud til afgrunden og vent og se om vi ikke falder.

Island er ved, at låne 30 mill. kroner af Rusland, men Danmark har også gjort sig uvenner med Rusland , ved at skulle skrige op om Georgien , så der kan vi ikke låne, når det hele vælter.

Du er da eriksen
vist så klog at du kan hørre græsset gro. Dig må vi hellere få som Statsminister.Du lyder da til at kunne redde hele[:/][:/] Verden for alt da, selv denne finans krise har du jo svar på.Men alligevel er jeg lidt skeptisk.Enten er du super inteligent og eller et vrøvlhoved!

sikke noget sludder eriksen
om så arbejdsløsheden stiger til det dobbelte,så er den da stadig meget lav i forhold til andre EU lande, Danmark er da et foregangs billede. Der vil da altid komme et tidspunkt hvor kurven går lidt den anden vej især om efteråret, så klap lige hesten,i øvrigt er der en stor mangel på offenligt ansatte i sundheds sektoren ikke ?Fordi opsvinget af forbrugs luxus ting har nået toppen kan vi alligevel se lyst på fremtiden, i hvert fald så længe de Borgerlige har magten herhjemme da.[:)]

Nej lad enhedslisten regere komododragon
så skal alt nok blive strålende fint og godt.

Lårfed venstrefløjspopulisme til allerlaveste fællesnævner.

Jeg er ikke debatemnet Gavlingprisen
Så du er på afveje , enten fordi du er super intelligent og eller et vrøvlehoved.