Ang. at gøre sig selv våd

Ang. at gøre sig selv våd Inkontinent
Der er et tidligere indlæg ang. en mand der tisser i sengen, jeg er en voksen mand der desværre har samme problem og har levet med det hele mit liv, på trods af det har jeg både kone og børn, hos os er det ikke det store problem da det jo som sagt har været sådanne altid.

Nu komme så det andre måske syntes er underligt, vi gør ikke noget ud af at skjule at jeg har de problemer, da jeg jo bruger ble døgnet rundt så sker det ofte at der er bleer der ligger fremme hvor andre kan se dem, jeg modtager også bleer med posten, jeg kan ikke se hvorfor man skal skjule dem, man kan jo ikke gøre for man ikke kan holde på vandet..

Ulækkert måske, men det var nok mere ulækkert hvis jeg gik rundt i et par våde bukser hele tiden..

Intet at skjule pingvinspasser
Hvis det ikke generer dig, at andre ved det, er der heller ingen grund til at skjule det.Hvordan har nye venner og bekedte reageret på det? Kan der intet gøres imod det? jeg ville selv være utrolig ked af at have sådan et problem:(

Går ud fra... gyffe
...at du har kontakt med kontinensforeningen. Der er mange gode råd at hente, og det er helbredeligt i en sådan grad, at man kan leve med det, og i mange tilfælde kan man "helbrede" sig selv. Tlf. 33325274.
Angående bækkenbundstræning for mænd (god virkning) ring efter foldere fra MEDA, 44528888.
Hilsen gyffe

imit indlæg gyffe
er selvfølgelig et svar til "Inkontinent"

har du.. Samme problem
nogle adresser, hvor de, bleerne, kan købes til en rimelig pris? Er blevet utæt efter en prostataoperation.

Kan du ikke får dem via... miss-mee
...kommunen? Det kommer nok an på din alder/arbejdsstatus, men er der værd at undersøge. Hvis du er efterlønner, pensionist eller lavtlønnet kan der ansøges om tilskud til bleer via din sagsbehandler eller egen læge. Lægen skal blot dokumentere at der er tale om en varig lidelse.

En anden mulighed er at kontakte et af de firmaer, der laver bleerene og hører om de levere til private. Det ved jeg at nogle af dem gør. Du kan finde dem her:

http://www.google.dk/search?hl=da&q=inkontinens+produkter&meta=

...mee:-)

Tak Samme problem
jeg prøver dit link. Det er forhåbentlig ikke så langvarigt.

Som svar til jer alle Inkontinent
Først og fremmest tak for jeres deltagelse, dernest jeg modtager mine bleer via kommunene, jeg har prøvet de muligheder der er for at stoppe lækagen, der var da ikke noget jeg heller ville end at blive normal hvad det angik.
årsagen til jeg skrev indlægget var nærmest på grund af jeg ville hvor mange af jer der mener det burde være så stort et tabuemne som det i virkligheden er.

Ikke på grund af jeg føler der er nogen af dem jeg kommer sammen med ser ned på mig på grund af det, jeg tror det ville være værer hvis jeg forsøgte at skjule det og der var nogen der opdagede det, jeg mener som sagt det er godt at være åben også omkring det problem..

Nu er det ikke sådanne jeg laver den store reklame for at jeg har problemet men er der nogen der spørger så får de et ærligt svar..