Angst for vejret

Angst for vejret Anonym
Jeg har en datter på 12 år som i perioder er panisk angst for vejret specielt blæsevejr. Vi har prøvet med kognitiv terapi gennem det lokale børnepsykiatriske center men uden at problemet blev løst 100%.

Kender I nogle metoder til at hjælpe hende videre?
Findes der private der kan hjælpe med fobi behandling af børn?

der findes gnaek
specielle fobiskoler rundt omkring i landet. Måske det kunne være noget for din datter? Det lyder i hvert fald som en meget invaliderende fobi.

Prøv også dette link, det kan være de kan hjælpe jer til at finde den rigtige behandlingsform:

http://www.angstforeningen.dk/

Jeg håber det lykkes jer at komme fobien til livs!!

En uges ophold i Vestjylland Holger
kunne måske hjælpe.

Angst og fobier kan afhjælpes hos børn gladforlivet
Der er dukket en behandlingsform op på nettet, der tager hånd om årsagen til de problemstillinger, der kommer til udtryk på forskellig vis hos børn. Der er tale om InJiva behandling (www.injiva.dk), hvor behandleren sammen med forældrene prøver at finde ud af, bl.a. hvilke familiemønstrer der gør sig gældende lige umiddelbart omkring barnet. Såvel angst, fobier, OCD og spisevægring er blevet afhjulpet på denne måde.

Jeg har selv været vidne til et barn på 9 år, der desværre var blevet indlagt til behandling og daglig observation på et psykiatrisk hospital pga livstruende spisevægring, og hun blev helt fri for symptomer, både psykisk og fysisk i løbet af ganske få uger ved hjælp af denne medicinfrie behandlingsform.

Held og lykke fra én der selv har prøvet at stå med sit barns tilsyneladende helt uløselige problem, og som nu kan sove uforstyrret hele natten lang.