Animal Police

Animal Police Rhiadra
På Animal Planet kører de programmer fra Houston og Miami i USA med et såkaldt "Animal Police", - altså et politi, der udelukkende tager sig af sager med mishandling og vanrøgtelse af dyr.

Folk ringer ind og melder potentielt dyreplageri, hvorefter betjente tager ud til det pågældende sted og efterforsker sagen nærmere. De/n skyldige kan risikere at komme for en dommer og få en dom.

Der befinder sig så et center med dyrlæger og veterinærsygeplejersker, som er der til at tage sig af de reddede, skadede / mishandlede dyr, der bliver bragt dertil.
Folk kommer dertil og kan adoptere et kæledyr, efter det er kommet på benene igen. De dyr, der er ilde tilredte eller har taget for megen skade rent mentalt og ikke 'egner' sig til at være et kæledyr, får lov til at sove ind. Der bliver fulgt op på dyrene, og man ser dem komme til hægterne og have et sundt og værdigt liv. (der bliver naturligvis checket op på disse personer/par/familier, der anmoder om adoptering af et eller flere kæledyr, så man kan være sikker på, at de/t pågældende dyr ikke endnu engang ender 'det forkerte sted')

Det har naturligvis sine omkostninger at køre sådan et sted. The Animal Police i Houston og Miami lever udelukkende af folks almisser.

Personligt ville jeg stemme for, at vi fik et såkaldt 'Dyrepoliti' herhjemme i DK. Der er for mange dyreplagere derude, og der burde sættes en stopper for mishandling af dyr. Jeg ville hjertens gerne betale til det ud af egen lomme, hvis det kom til det, men jeg synes, det bør være i sin ret, at dyr også har et 'politi'. De kan jo ikke forsvare sig selv og har ingen stemme.

Hvad mener I SOLen?

Dyrevaern og organisationer pitbulltroldmanden
er der nok af,og politiet skal jo tage sig af anmeldelser om vanrøgt og dyremishandling,men her er der en organisation som lever fedt af at slå mønt på folks følelser for dyr,og de slår sig højt op på at skaffe nye hjem til dyr.Se selv her:

http://www.petakillsanimals.com/

vi lovede DF'er
at kæmpe for dyr og stå vagt om de svage, men vi løj. . Hahahahaha hilsen pia dyrehader

Du har fuldstændig...... Løvemor
ret [:)]

Lad os få et dyrepoliti i lille Danmark også [l]

Der foregår alt for megen dyremishandling, fordi der ikke er nogen konsekvenser af dyremishandling [:O]

Så kunne vi måske også flette en lov ind, så hundeejere mister retten til at have hund og får klækkelige bøder, hvis deres hunde er aggressive og voldelige [;)]

Løvemor

Har vi allerede chinc
Vi har faktisk allerede sådan et system, og vi har også fået sat ekstra penge af til at uddanne politi specielt med henblik på at varetage dyreværnssager...

Problemet er, at politikerne for tiden er rimelig ligeglade med dyrevelfærd. Politiet kan man ikke bede om hjælp, de er så underbemandende, at de knap nok har tid til at hjælpe mennesker (de bliver smidt ud på de mest vanvittige opgaver, der virkelig virker som tidsspild).

Vores dyreværnslov er faktisk ret god, nok en af de bedste der er der ude, problemet er bare, at dem der faktisk kan gøre noget, ikke er specielt interesserede i dyr, så ofte er den nogle noget fesne domme, folk der dømmes for mishandling får.

Men dyrepoliti er heller ikke lutter lagkage.
De har ikke bemyndigelse til bare at trænge ind på privat område. Der skal politi og en dommerkendelse til. Men både i USA og England misbruger mange af disse dyreværnsorgansationer deres "magt", og trænger ind hos folk alligevel. De påstår at de har retten til det, og folk bliver nervøse over sagsanlæg mv.

Jeg kunne forstille mig at det ville blive noget nær det samme her hjemme.
Det ville blive meget som Alle Dyrs Ret er nu, og gå mere op i at bevise hvor slemme folk er, og bryde ulovligt ind for at bevise det, end det ville være at hjælpe dyrene.

Så egentlig mener jeg ikke at vi har behov for et dyrevæens politi, fordi tingen egentlig er fine nok som de er, vi har bare behov for at der bliver sat ind på den rigtige måde, og at vores domstol er mere konsekvent i sager med dyremishandling, og ikke lader folk slippe med et slag over håndryggen.