Annette Heick ked af det

Annette Heick ked af det simon-says
Helt imod alle forventninger er multikunstneren Annette Heick røget ud af TV 2's hit-program "Vild med dans".

"Jeg er selvfølgelig utroligt ked af det. Men mine forældre er nok mere rystede," siger en trist Heick med nedbøjet hoved.

Hun vil nu koncentrere sig 100 procent om programmet "Vild med sex", hvor hun danner par med Master Fatman.

Hendes exit fra "Vild med dans" får dog muligvis et efterspil. Verden er i oprør efter den yderst overraskende beslutning, og USA's præsident, George W. Bush, kan derfor "ikke udelukke et indgreb".

*FedeBritt*

sådan er det jabena
Sådan er det når ens prestige er mere end forventet,jeg kunne se da vores kronprins og Mary
skulle giftes der var simpelthen ingen baggrund
men medie kommer først og hjerne bagefter.Det er ikke første gang,så vi må se om der ikke kan blive en lidt bedre journalist ud af vedkommende ???

Ejjj, det passer vel ikke? mus47
Hvordan kunne det dog gå til? Tænk, at noget så forfærdeligt kunne ske - og så for de pæne mennesker!!! - Det må være noget med aftalt spil, bestikkelse og andre grimme ting. - Den dom må der klages over, så resultatet kan blive omstødt.
Vi kan ikke ha´ at hele Danmarks fam. Heick går er kede af det. - God søndag!

herligt, at Ole Olsen anonym
og med sine kun 17 stemmer og bundkarakter fra dommerne, overhalede Annette Heick, som fik flere stemmer af dommerne. Det er herligt, at TV-seerne gav Ole Olsen og Marianne flere stemmer, så de kan fortsætter lidt endnu. De fleste TV-seere stemmer jo på de par som de bedst kan lide, og hvem der er mest underholdende at se på.

En overeksponeret familie:/ Glad mand
Fider fnader og lort