Ansvar overfor sit barn !!!

Ansvar overfor sit barn !!! Sarah21
Jeg synes simpelhen mange kvinder er nogle L-O-R-T-E !!

ja undskyld. Men 5 af mine veninder der er mellem 19-21 år har lige fået børn. Hvilket er en smuk ting.

MEN !

3 ud af de 5 har ikke en regelmæssig indkomst og fester hver weekend. Jeg føler bare det er skide unfair for de børn! De låner penge af deres forældre har ingen uddannelse. Og laller rundt som teenagere selvom de har påtaget sig ansvaret som mødre.
Siger ikke man ikke kan gå i byen når man har børn. men det må være med måde.
Jeg har lyst til at sige til især en af mine veninder at det ikke er en hamster hun har fået !! føler hun bare vågnede op en morgen og tænkte jeg vil også have en sød baby, og så ikke har tænkt længere. Hvad med at skulle betale for hende, om faderen gider barnet osv (de kendte ikke hinanden særlig længe inden hun blev gravid). Kan i det hele taget heller ikke forstå kvinder der får børn med mænd de har kendt i meget kort tid, man skal da vide at tingene vil fungerer !! ISÆR for barnets skyld, det er jo ikke kun ens eget behov ved at få en baby, men hele barnets tilværelse man skal tænke over !!

Synes virkelig det er uansvarligt at sætte et barn ind i verden når man opfører sig på den måde og ikke har styr på sit liv.

ARGH, det er virkelig noget der gør mig sur og trist! kan simpelhen ikke se hvordan man kan gøre sådan, jeg synes det er så egoistisk!!

Mvh. Sarah på 21 år

der vil jeg give dig ret. elisapigen
der er godt nok nogle mødre der burde have tænkt sig over en ekstra gang før de satte et barn til verden.
men det godt lade sig gøre at få barn med en, selvom man ikke har været sammen så længe.
min kusine kom sammen med hendes kæreste i en måned, da hun blev gravid og nu har de sammen en dejlig søn, har kommet sammen i 3 år og taler om at få nr to. så det er ikke umuligt.

men ja. nogle gange tænker man bare: de burde da ikke have det barn.
det gør også mig lidt harm

samfundet sunnyboy
betaler jo det hvide ud af øjnene til dem
derfor hvid det ik r nok kommer de jo efter fædrene[:O]
sådan r kvinder nu engang eller mange af dem
nogle luskede sataner....
men 1 + har de dog
store dejlige bløde PATTER [;)]

så må vi se hvor meget smæk jake for for det *LOL*

Sig det samme til fædrene flaks
Som har været med til at sætte de børn i verden.
De er lige så meget ansvarlige og det kan pisse mig lige så meget af. At de prøver at snige sig uden om det. Hvilket er lidt svært med en DNA-test.
Jeg fatter ikke at mænd stoler på en kvinde om prævetion, når han ikke selv vil have børn.[:|] For så bagefter give hende skylden.

Ja men.. sarah21
selvom det KAN gå med en man har kendt i så kort tid synes jeg ikke det er fair for barnet, man kender ikke hinanden godt nok til at være sikre på hinanden. Hvorfor så ikke vente og se hvordan det går OG SÅ få et barn? hvorfor skal det gå så stærkt ?! og jeg synes man bør være sikre på hinanden og at man begge bidrager til barnets opvækst økonomisk og kærlighedsmæssigt.

mvh. sarah 21 år

kan der være noget om Sarah21
men i mit tilfælde er det kvinderne der VIL HAVE BARN NU. og så er ligeglad med fremtidige konsekvenser, mænd etc.

Mvh. Sarah

jeg kan ikke forstå........ mor til snart 5
jeg var 19 da vi fik den første for 12 år siden tror jeg har været i byen 10 gange siden
ikke for at være på tværs men tror ikke altid det er en fordel at være ældre eller at have været sammen i flere år (vi havde kendt hinanden i ca 6 md) og er nu sammen på 13 år.
jeg tror bare det er et spørgsmål om at mange idag er egoister og ikke kan sætte deres eget "behov" i bero og stadig skal bruge deres "frihed" og det er efter min mening lige meget om de er 19 eller 39 år
vi har heller ikke altid haft mange penge har det stadig ikke og har også nogle gange haft lånt af andre.
jeg har gennemført udd. med 2 børn og min mand med 3 og det 4 barn nåede at komme inden han var færdig.

EGOISTER..... er nok det jeg vil kalde dine veninder håber at det ændre sig
jeg har aldrig fortrudt at have fået den første da jeg var 19 har ikke følt jeg er gået glip af noget osv.

det er det hel rigtige ord. elisapigen
de er egoister. de vil have mange penge, børn, hus, bil og vovse. men samtidig vil de have deres fritid/frihed til at tage i byen, drikke sig hammer lamme og gøre hvad det passer dem.

du har ret. elisapigen
der skal også hankes godt op i de mænd, der er frisk på sjov, men ikke frisk på det ansvar der følger hvis de bliver uheldige.
det er for nemt for mænd bare at stikke af og efterlade det hele.

Meld hele banden Den hætteklædte
til de sociale myndigheder!

IKKE for at hævne dig på pigerne, men for at de kan få hjælp og støtte til at tage sig af børnene - inden det er for sent og for børnenes skyld!. Og for sent er når børnehaven fx melder det (det SKAL de) og ungerne bliver fjernet.


Ring anonymt - og det kan KUN gå for langsomt.

synes du tager fejl sarah 21
Forstår hvis du føler dig personligt angrebet og self er der også noen som det går godt med. Men det med at have kendt hinanden synes jeg er en nødvendighed før man får børn. Du kender ikke personen tilstrækkeligt efter kun 6 måneder til at vide hvordan i takler hinanden og problemer. Hvilket IKKE er fair hvis man sætter et barn i verden. Da forholdet til ens forældre påvirker hele ens liv. Så hvorfor have så travlt ?.

Jeg synes stadig det er egoistisk at få børn når man ikke har økonomien på plads så er det jo bare fordi man ønsker et barn hurtigst muligt og ikke har tænkt på barnets behov etc. eller måske har man, men synes det er strengt man ikke kan vente nogle få år få styr på sit liv OG SÅ få børn.

Kan ellers godt se hvad du mener.

Mvh. Sarah