Antidemokratiske tendenser

Antidemokratiske tendenser modild
DF er ikke det eneste parti, men dog det mest iøjnefaldende når det kommer til antidemokratiske handlinger. Jeg antager, at den manglende intelligente konsensus i partiet, har noget med det at gøre.

Det er faktisk ikke i overensstemmelse med demokratiske principper, at afskære folk fra hverken alment arbejde eller politisk arbejde, alene fordi de er medlemmer af en forening, og her skelnes ikke mellem fiskeklubben torsk eller Dansk Front.

Man vælger uproblematisk at tilsidesætte demokratiske spilleregler, for at holde "stien ren", hvilket i sig selv er et sysofos arbejde af dimensioner, set i lyset af partiets vanvittige utalelser og holdninger.

Det kan undre, at dette mageløse karikatur af et politisk parti ikke vælger den demokratiske vej, og i stedet for at smide folk ud, så ser ind ad, og overvejer hvad det er ved partiets politik, der tiltrækker nynazister og andet godtfolk fra den rabiate fløj.

Jeg mener, set udefra, er det jo indlysende, at disse utilpassede danskere vælger og forherliger DF, men kan DF'erne selv se det? Og hvorfor mon de ikke kan det? :)

V.H. Modild

Vedtægter rodvad
De fleste politiske partier har vel i vedtægten at man ikke må være medlem af et andet politiske parti eller forening?
Der var en del ballade om det i forbindelse med EF (EU), og dersom et medlem af et parti stiller op til kommunevalg på en upolitisk liste.

Hvordan beskytter vi Danmark poulerik9
Alle som er bare lidt oplyste, kan se at vi skal gøre noget ved de problemer som muslimer skaber her i landet, mange forsøger, at sige hvis bare vi har høje uddanelse så kan vi forstå at det ikke er et problem med mange indvandre.
Så er det man kan undre sig over, at så mange med lange uddannelse stemmer på D.F hvad er det i mener der er gået skævt for de mennesker.

Ikke mange At last
Der er ikke mange med lange uddannelser, som stemmer på DF.
Alle undersøgelser, jeg har set, viser, at det er fortrinsvist uudannede, underklassen og pensionister, der stemmer DF.
Det er m.a.o. egentlig folk, som burde stemme på fx. Socialdemokraterne (og sikkert har gjort det før).

Lever også på venstrefløjen claespedersen
Antidemokratiske holdninger har vi også set blandt en del på venstre fløjen i forbindelse med Jyllandspostens bagte tegninger af profeten Muhammed, og der ganske svært ved at forstå at i symbolernes verden bør man ikke begrænses i sin muligheder for udtrykke sig. At det gælder i forhold til enkelt individer og personlige krænkelser af den enkelte borger er noget andet.

Man kan mene hvad man vil om de to norske fætter i Dansk Folkeparti så har de dog ikke foreslået begrænsninger i forhold til den ytrings frihed eller støtte op om bevægelser der har deres åndelige opbakning fra Iran og derved støtter Mahmoud Ahmadinejad, og nogle af hans udtalelser er dog noget længere ude end dem jeg nogensinde har hørt fra DF.

Venstre fløjens historiske ideologi bygger på at varetage arbejderens interesser ikke at støtte religiøse eller andre antidemokratiske grupper da religiøs overbevisning er en indre og privat overbevisning om den arbejder så er rød eller gul eller hvid eller sort er ligegyldigt i denne sammenhæng.

Dog kommer vi ikke uden om at der er nogle kultrurale mønstre som ikke er specielt udviklende i forhold til udvikle et mere ligeværdigt og demokratisk samfund og religionen er ikke altid lige velegnet til bevidstgørelse af befolkningen. I Politiken i går søndag var der en ganske udmærket artikel omkring de problemer i Afrika i forhold til sammenspillet kønnene imellem og for at et samfund, kan udvikle sig er det en nødvendighed vi er ligestillet i forhold til loven.

Patrioter? rodvad
Nogle højtråbende hooligan kalder sig patrioter, men det er de slet ikke, de bekæmper alle der ikke er enige med dem.
Så mange højtuddannede i DF? Nogle ganske få ønsker den højreeksremistiske diktatur, resten af vælgerne tror at de få procent snart overstiger resten. alle der tror på sladderen om de 5 fjer kan blive til 10 høns.

To norske fættere? rodvad
De som vil have respekt for andre, og gadedrengene ud af diplomatiet, er i mod ytringsfriheden?
Dem der forlanger at al kritik af DF, skal vise respekt og ærbødighed, er demokratiske?
"Venstre fløjens historiske ideologi bygger på at varetage arbejderens interesser ikke at støtte religiøse eller andre antidemokratiske grupper da religiøs overbevisning er en indre og privat overbevisning om den arbejder så er rød eller gul eller hvid eller sort er ligegyldigt i denne sammenhæng."
At tolere muslimer, er det at indføre diktatur, medens topstyring er demokrati?

Et parti bestemmer selv. claespedersen
Hvordan man opbygger partiet og Dansk Folkeparti er et top styret parti men dog tror jeg du oplever det i mange partier og de meninge medlemmer bliver gjort til fodfolk, og skal tilside sætte deres egne politiske synspunkter.

Det er det vores demokrati lider under i dag for mange følger sig fremmed gjorte i partierne.

Personligt er jeg mest enig med Frit Forrum i socialdemokraterne men dog tror jeg, de får overordentlig vanskelig ved at komme igennem med deres synspunkter.

De eneste på venstre fløjen der prøver at tage debatten om vores alt for store offentlige sektor og den negative indflydelse den have på mennesker egen udvikling.

Mvh