antipsykotisk medicin

antipsykotisk medicin djdaddy
Antipsykotisk medicin reducerer kræftrisiko


Medicinen, der hjælper mennesker med psykoser, manier og depressioner, har en overraskende virkning: Den nedsætter risikoen for at udvikle kræft i endetarm, tyktarm og prostata, skriver Kræftens Bekæmpelse.

En ny undersøgelse, som seniorforsker Susanne Oksbjerg Dalton har stået i spidsen for, viser, at mænd og kvinder, der tager antipsykotisk medicin, har henholdsvis ca. 39 og 18 pct. reduceret risiko for at udvikle kræft i endetarmen, 22 pct. reduceret risiko for at udvikle kræft i tyktarmen hos kvinder, og 13 pct. reduceret risiko for kræft i prostata hos mænd. Undersøgelsen er offentliggjort i British Journal of Cancer.

Undersøgelsen er baseret på 25.264 nordjyder, der fik udstedt mindst to recepter på antipsykotisk medicin i perioden fra 1989-2002. Undersøgelsen rummede ikke kun skizofrene patienter men også personer med andre psykiatriske lidelser, der også kræver behandling med antipsykotisk medicin.

så noget medicin tager jeg meget af :)

Jamen anonym
Så lad os da tilsætte antipsykotisk medicin til samtlige fødevarer det er muligt.. så kan hele nationen få en dosis, og lad så se hvad der sker...

HAHAHAHA.... :)

Det ville med stor sandsynlighed ændre hele landets struktur inden for ganske mange områder.. for der sidder med garanti rigtigt mange psykopater bag lederstillingerne herude i samfundet ;)
Ja ja.. seføli er der forskel på psykopati og psykose, men en rimelig del af folkepsykopatien har jo nok sit udspring i psykoser i mere eller mindre grad, uanset årsag..

Og jo, dette er en humoristisk vinkel på et ellers fagligt oplæg, men jeg ku ikk' dy mig :)

Ja da galemathias
Men i al venlighed, så synes jeg at medicinindtaget indimellem svigter!!

mener du djdaddy
Antidep medicin. så virker det da fint på mig.
men nu er det jo også sån at man mange folk bliver nød til at prøve sig frem med diverse Antidep medicin.

Nej undskyld galemathias
Det var kun min spøg, og endda til lidt dum.

Jeg er helt enig med dig.

oki min ven :) djdaddy
,,,,,,,

Så er .... antiradigal
den røde løgner jo i fare zonen.

Noget tyder på hun glemmer at tage hendes antidepressiver.

Ingen sammenligning pingvinspasser
Selvom det kun var et humoristisk indlæg, må jeg lige nævne at psykopati og psykoser ikke har noget med hianden at gøre. En psykopat er (blandt andet) en person som mangler evnen til at sætte sig ind i og forstå andre menneskers følelser. En psykose er en tilstand hvor man blandt andet hallucinerer.
Lidt "Kloge Åge" skal man vel være engang imellem;)

bivirkningerne ? anonym
sat i forhold til at hæmme kræft er for mange.... synes du ikke....?
Neuroleptika nedsætter de hvide blodlegmer.. og kan i værste tilfælde gøre at en influenza kan gøre det af med en. Derfor skal man afgive blodprøver for at sikre at doseringen er korrekt, således at ens imunforsvar ikke er helt væk.

Og den medfølgende overvægt, sløvhed....

Nej, vil hellere undvære det lort.

det er vist kun Tidligere endnu
Leponex, der har den meget udtalte virkning?


Ikke?

ja det må det da være djdaddy
der er ikke noget med alt det jeg tager

jo og trilafon anonym
giver parkisonsymptomer... rysten på hænder og trippende gang.

men alt der påvirker ens nervesystem kan næppe være sundt... sådan noget som lithium (til manio-drpressive) skal doseringen også kontroleres via blodprøver... forkert dosering kan være fatal..

derfor skal man ikke prise psykofarmaka.... synes der er for mange bivirkninger forbundet med det.

Ved godt at der skulle være færre bivirkninger med de nye... men har hørt at de ikke alle virker så godt som de gamle..

muligvis hæmmer det kræft... men i forhold til bivikninger og prisen rent økonomisk som åndeligt, da bør (min mening) man ikke lovprise psykofarmaka altså antipsykotiske midler.

vh anonym

Sjovt Doktor Kløpind
Vi kan hermed konkludere, at røvkræft er en psykose.

Så lidt positivt er der ved medicinen. claespedersen
Men personligt vil jeg heller leve med den risiko at udvikle kraft end at skulle tage neuroleptika ” anti psykotisk medicin” Da på længer sigt har det for store personlige konsekvenser, det er helt sikkert at medicinen dæmper aktiviteten i hjernen, men dog har medicinen en lang række andre bivirkninger og konsekvenser for bruger af medicinen.

Derfor skulle der være nogle meget strenger regler om at udskrive hjerne medicin til mennesker der ikke har det godt i livet, og mange der indtager hjerne medicin vil være meget bedre tjent med anden behandling som motionen og skiferier og fisketure og fjeldvandring og hårdt fysisk arbejde hvor man ikke bliver udsat for anden stress.

Lægerne og medicinal industrien har alt for stor indflydelse i forhold til den behandling der tilbydes psykiatriske mennesker, derfor vil det være mest hensigtsmæssigt at demokratisere helle vores behandlings sektor med et kammer under vores folketing direkte valgt af den danske befolkning.

Men det er interessant undersøgelse du fremkommer med og jeg synes da det skal da undersøges hvad for stoffer der er i medicinen der mindsker risikoen for udvikling af kræft.

Mvh.

Et problem for en del i denne branches afdelinger er Fut
At symptomerne bliver sværere at håndtere for dem, de kan nu ikke længere holde styr på alt den verbalsyge diarre de lukker ud.

Til sidst ender det så som det ses nu, at de også får ondt i anussen, måske er det nye påfund så et forsøg på, at skabe et større marked for deres psykopharmica. Guruerne på galehusene mener nu, at alle røvhuller såvel indenfor faget som dem udenfor murene, med eller uden ører bør erstatte vitaminpillen med psykopharmica.