Apasionata

Apasionata icarus
nogen dre har set apasionata/showet?


det kommer imorgen i århus kl.19 og jeg er så heldig at skulle derind og se det.

nogen der har været til det?

ved om man må have kamera med?
er det i en hal m.varme på eller skal man stå ude i 2½ time??

Det er godt ...
Du ka glæde dig. Det er et fedt show. Har set det de sidste 2 år .. Du må gerne tage billeder, men uden blitz.. Det bliver der også fortalt. Det er for hestenes skyld ..

Det er godt -.-.-.-.-.-.
Du ka glæde dig. Det er et fedt show. Har set det de sidste 2 år .. Du må gerne tage billeder, men uden blitz.. Det bliver der også fortalt. Det er for hestenes skyld .. Det er inde i en hal

Glæd dig m-k-m
Jeg så showet i Forum for 2 år siden, og du kan godt glæde dig. Det er ikke action-packed som fx. en af de helt store hestebegivenheder her i landet, Hubertusjagten. Men er du vild med heste og kender lidt til den klassiske ridestil, kan du se frem til et show af høj, høj klasse. "Almindelig" dressur på grand prix niveau, meget fascinerende eksempler på skolen over jorden (fx. croupade og levade), westernridning når det er allerbedst og de dejligste små ponyer der kan en hel del mere end gennemsnits-shetlænderen herhjemme!
Glæd dig!!

Forresten... m-k-m
... mht. varme, kan jeg jo kun fortælle dig hvordan det foregik i Forum for 2 år siden, men dér var det indendørs (og ret varmt). Og sådan er jeg overbevist om at det er generelt. Tror bestemt ikke folkene bag Appasionata er interesserede i at udsætte deres fantastiske heste for det danske vind og vejr!!

tak icarus
det tænkte jeg nok, tak...glæder mig også helt vildt :)

det var godt icarus
var selv bange for at komme til at fryse når man skulle stå 2½ time stille på den tid af døgnet udenfor.

men jeg tror også det er i opvarmet hal.

western og småponyer? den del af showet har jeg aldrig hørt om.

glæder mig helt vildt :)