Appelsinsyltede squash
Appelsinsyltede squash Jens Baecher
1 3/4 Kg squash
1 kg sukker
3 Appelsiner
1 ½ l eddike
3 tsk Flydende Atamon
Squashen skæres i skiver ikke for tynde.
Eddike,sukker og reven appelsinskal bringes i kog. squashen kommes i og får et opkog.
saften fra appelsinen kommes i.
Gryden tages af blusset og atamon kommes i.
Kommes i glas eller krukker og står i mindst 3 døgn.
Super opskrift Stinna
Min mor laver den også.
Jeg ved bare ikke hvor hun har opskriften fra.
Hvad serverer I det til ?? sylte begynder
Lyder meget godt, men hvad serverer I det til ??
Nogen der har en god opskrift på chotney ?
alt Jens Baecher
Alt hvad man ellers ville spise syltede ting til:
Oksesteg, vildt biksemad mm.
1 3/4 Kg squash
1 kg sukker
3 Appelsiner
1 ½ l eddike
3 tsk Flydende Atamon
Squashen skæres i skiver ikke for tynde.
Eddike,sukker og reven appelsinskal bringes i kog. squashen kommes i og får et opkog.
saften fra appelsinen kommes i.
Gryden tages af blusset og atamon kommes i.
Kommes i glas eller krukker og står i mindst 3 døgn.
Super opskrift Stinna
Min mor laver den også.
Jeg ved bare ikke hvor hun har opskriften fra.
Hvad serverer I det til ?? sylte begynder
Lyder meget godt, men hvad serverer I det til ??
Nogen der har en god opskrift på chotney ?
alt Jens Baecher
Alt hvad man ellers ville spise syltede ting til:
Oksesteg, vildt biksemad mm.