Ar på håndledet!

Ar på håndledet! Rose
Da jeg var 18 år, for to år siden, havde jeg en meget svær depression. Jeg var ulykkelig og endte med at skære to ridser i mit ene håndled. Efter medicinsk behandling og psykolog hjælp har jeg haft det godt længe nu. Men arene har jeg stadig.
Hvordan skjuler man dem uden det virker påfaldende?

Stadig ar? duttesydsjaell
Hej du kære. Jeg er 33 år og er egentlig herinde for at skrive om min første graviditet, men faldt over din overskrift.
Først og fremmest aner jeg ikke hvordan man skjuler ar på håndleddet men jeg ved en hel del om at hele ar på sjælen fra da jeg var på din alder.
Jeg er havde nogle rigtig benhårde år fra jeg var ca. 11 til omkring 23-års alderen. Min opvækst var normal men da jeg var en sart sjæl udviklede jeg nogle psykologiske adfærdsmønstre der måske svarer til dine. Og min fornemmelse siger mig derfor at du ikke kun spørger om at få arrene væk fra dine håndled, for det kan man vel sagtens få en hvilken som helst dygtig læge til, eller hvad?

Mange knus fra en, der gerne vil lytte!

Armbånd Mygiraf
Jeg har selv sådan nogle ar på håndledet, og går ikke med ur. Men har to armbånd på, som jeg altid går med. Og hvis folk siger noget, hvilket er yderst sjældent, tager jeg den derfra. Det er jo noget du er kommet ud af, heldigvis:-)

Hvilke armbånd! Rose
Hvilke armbånd bruger du? Jeg synes de sødeste er de tynde og de skjuler ikke noget alligevel så har droppet det.

Jeg har to på. Mygiraf
Det er nogen løse nogen, jeg fandt på et marked i egypten. Det ene er ca 5 millimeter bredt, det andet er ca 1,2 cm. Det kan være du kan noget, hos de gadehandlere, der altid står på strøget. Pøj Pøj.