Arbejde igen.??

Arbejde igen.?? Frida.
Hej Helle.
Jeg ville bare vide om du kunne se om vilke, realistiske veje jeg kan gå I min søgning efter arbejde, som andre også har skrevet skal vi "søgende" sende mindst 4 ansøgninger om ugen.Gør jeg da også, men her hvor jeg godt vil have dine evner til at hjælpe er: Hvor kan jeg forvente at få positive tilbage meldinger?
Jeg er i det sidste årti, af mit arbejdsliv. Har derfor ikke meget lyst til, at tage en ny uddannelse.
Har set du af og til anbefaler bogen The Secret af Rhonda Byrne, har derfor lånt og læst den, [:D]
Hvis du evt, kun kan se om der arbejde til mig inden en vis periode, vil jeg også godt vide noget om det.
Håber meget på svar[f]
[l] Frida.

Kæreste Frida hellenemborg
Kære Frida.
Jeg vil vende den om og spørge dig: Hvad har du lyst til? Hvad kunne du virkelig virkelig godt tænke dig at beskæftige dig med?
Jeg synes det er en dum regel at man skal sende 4 ansøgninger om ugen. Jøsses, bare for at sende dem eller hvad?
Mærk rigtig godt efter nu. Jeg har en fornemmelse af, at du faktisk trives lige nu med at være arbejdsfri. Du har arbejdet rigtig meget og en del af dig er træt og trænger til et lille pusterum. Nyd det og forkæl dig selv. Fortæl dig selv, at du har fortjent det og nyd din frihed så længe det varer.
Jeg ser der er gode muligheder for medhjælpende i en cafe/restauration, hvor du skal være sådan lidt all round. det er et sted du kan have stor frihed og kan kombinere dine kreative, selvstændige, sociale og "trang til at lave orden i kaos" evner. En reception, eller handicaphjælper ville være områder der kunne åbne sig for dig i nær fremtid.
Held og lykke med det kære Frida
I Kærlighed Helle Nemborg
www.sjaelsro.dk