Arbejdsbetinget lidelse

Arbejdsbetinget lidelse gittedorte
Jeg skal om 2 uger opereres for karpaltunnelsyndrom, som er en lidelse hvor nerverne til fingrene er i klemme under en stor sene i håndleddet, med store smerter og sovende fingre til følge.

Da jeg i mit arbejde bruger håndleddet meget er lidelsen blevet anmeldt til arbejdsskadestyrelsen som en arbejdsbetinget lidelse.

Er der nogle der har erfaringer med arbejdsskadestyrelsen?
Jeg har ikke haft nogle udgifter i forbindelse med lidelsen og jeg har indtil nu kunnet passe mit job, dog med smerter hver dag.
Efter hvad jeg kan læse mig til på arbejdsskadestyrelsens hjemmeside går det ud på at få udbetalt en erstatning når man anmelder en arbejdsbetinget lidelse, men hvad er det jeg evt. skal ha´ erstatning for?
Jeg kan forstå at det skal anmeldes, i det tilfælde at der senere opstår nogle gener som kan relateres til lidelsen, og hvis de er så slemme at man må opgive at arbejde så kan man søge erstatning.

Jeg har slet ikke nogen erfaring med dette, så jeg vil være taknemlig for at høre om jeres erfaringer.
Hvor længe tager det f.eks. før sådan en sag er behandlet og hvem skal involveres?

Hilsen faglæreren

Snip Snap Snude to be and not to be
Hvis der er tale om arb. skade erstatning. Er det ikke nogen dårlig ide at benytte en adv. som der kan vejlede Dig. Ellers kan Du blive snydt på længere sigt. Både af Forsikring, Læger behandling. Jeg er selv en Energisk bruger af denne hjælp i div. sager Og det er rart at jeg kan referer alt div. bliver styret af mit adv. kontaktede Firma Deleraun.

er det nu dig igen anonym
har advokaten så ordnet TDC fagbøger.
klovn.

>Spild aldrig 1 min på 1 anonym Klovn to be and not to be
Det er nemt nok at Gennere de Handicappet

genere anonym
det klare du fint selv.
klovn.