Arbejdsgiverne kan ikke finde arbejdskraft.

Arbejdsgiverne kan ikke finde arbejdskraft. mandaabenraa
Tusindvis af mennesker får kontanthjælp uden aktivering , selvom der er jobs de nemt kan klare.
Der findes skånejobs og fleksjobs , passive penge gøres aktive.
Rigtig mange ledige stillinger , både hvor man skal have en uddannelse , og ikke have en uddannelse.
Lærlinge og elever er der ikke ansat nok af , det er en stor udgift , og perioder hvor de ikke er på arbejdspladsen - NU mangler de faglærte .
Arbejdsgiverne vil så IGEN have arbejdskraft fra andre lande , flere udlændinge kommer til Danmark ( igen det samme som for mange år siden).
Arbejdsgivere truer også med at flytte arbejdspladsen til et andet land - mange mennesker mister deres trykke og gode arbejde.
Arbejdsløsheden VAR fabrikeret på den måde , at arbejdspladser flyttes til et andet land.
Det moderne arbejdsmarked , maskiner købes , og der skal så ikke så mange ansatte til at udføre arbejdet.Hvorfor så mishandle de arbejdsløse.
Arbejdsløse bliver truet hele tiden ( ikke alle ) , og straffen er noget med det økonomiske . De kan straffe på den måde , at der ingen indtægter er ( forsorgshjemmet!!).
Det er uanstændigt at behandle arbejdsløse på den måde.Flere tilbud - et eller andet SKAL I lave - selvfølgelig til en rimelig indtægt.
En ung mand snakker jeg med , han er ansat uden overenskomst og rettigheder ( tvang det hele). Ca. 5000,-kr. pr. mdr. i " løn" - man skal arbejde for kontanthjælpen????? Mange af dem der har en høj indtægt er uden aktivering???? Jeg er medlem af www.ladk.dk , derfor blander jeg mig i sådanne uanstændige menneske mishandlinger.

er du selv på kontanthjælp? pensionisten
hvis du selv er på kontanthjælp,kan man da ikke se ned på andrer mennesker -når man selv er lorten!-
i dit andet inlæg skriver du ,at flere ikke er på jobs(aktiveringsjobs)!-så må man da se at få lettet røven...ikke sandt?..
men igen det er da dejligt ,at føle sig ret stærkere end dig, og dinne dårlige vaner for kritikkensadfærdesel.som komuner altid siger er når en grønplante æder sit indrer ,og forsøger ,at defentnere dens livsstyrkke er det trods ærgeligt ,at se fenemnets egne biroller
iden!,,
-og hvor stor en byrde en misundelse kan række langt for -at tro om man kan gå uden sporforandringer på misundelseforbedringer-
hvordan en ødelæggelse kan fortærre ens eget liv og andres liv på sådanne et par borgerlige fortegnelser,af misundelser;,(netop på:hvordan kan jeg pjække for mit eget projekt arbejde og fritages for andres holdninger-så mit´og familienstilværelse kan smadrer vær enkeltes liv-på jalousier)!?,,
fornoget(jeg)ikke kan som de fredelige kan!
-jammen hov,er du ikke kontanthjælpsmodtager betyder detsvære ,at stå´op hvermorgen ,og skrubbe afsted til sit daværende projektarbejde,man har planlagt sammen med sin
komune...
"gå´dernæst ikke opi hvordan (de)andrer kan forholde sig hjemme forhold til lille (dig selv)!?
jeg vil da meget gerne stå´, højt lyt ,og le´af disse sysler for kontanthjælpsmodtagere ,og grine for ens egne lønsedler;,-udent at forholde minne egne ord på webbsidesavisensforanspaltningsavis omkring prokkerier ang.foresk.dit useriøse værk på jeg vil se arbejdsløse i aktion med dinne forbetegnelser for industri ødelæggelser!og ikke mindst selvværdigens egne magteløselighed for hvor meget skal man protestere overfor andrer når,dinne kontanthjælpspenge ikke kommer pågrund af prokkerier og andres sagsmapper til din fordele af ødelæggelser for dig selv!?,,

m.v.h

pensionisten

arret er iøvrigt dig selv pensionisten
!arret er iøvrigt dig selv.da du mener og forsvare frygt for at andrer forbliver større end dig selv...:)

m.v.h.

pensionisten som får alt gratis med en besparelse på omkring 100%