Arbejdsløs 55 år og hvad så??

Arbejdsløs 55 år og hvad så?? 50+
Jeg blev ledig efter snart 40 år på arbejdsmarkedet. De 35 år var i samme virksomhed,men der skulle skæres ned for senere at lukke helt ned. Så stor jeg der og skulle kalde mig selv arbejdsløs i en alder af 55. Nå, tænkte jeg ! Så må du jo bare på med vanten, og gå i gang med at søge alle de job, som de råber og skriger om der er. Det er jo nærmest Ta` selv bord, blev man ihvertfald tudet ørene fulde af, men jeg skal lige love for det blev ingen dans på roser. Fire jobs mindst om ugen skal man søge. Ja, jeg spørger bare. Hvor findes de[:/] ? Ihvertfald ikke til de ufaglærte, som har knoklet hele sit liv på Fabrik.
Jo, jeg var da så heldig/uheldig at få et job på en virksomhed, hvor tiden nærmest var gået i stå. Det var knokkel hårdt arbejde. Både for arme, skuldre, ryg og ben. Ikke fordi jeg er bange for at tage fat. Nej, jeg knokler på, hvad jeg får besked på, men på denne virksomhed var der totalt mangel på sikkerhed og det rodede overalt. Gjort rent de sidste mange år var der heller ikke.
Alt det slid i mine fingre, som nærmest var en del af maskinen, det tingene hele tiden skulle rettes, for at det blev en tilfredsstillende resultat ud af det. Altså jeg siger jer. Mine fingre, arme og skuldre og ryg værkede når jeg kom hjem. Nattesøvn var en by i Rusland, for armene snurrede, så der gik en halv time inden jeg kunne få liv i dem.
Alt det resulterede i, at jeg måtte en tur omkring Lægen, som omgående sygemeldte mig, og jeg fik at vide, at slidgigten havde fået godt tag i mig. Jeg var så sygemeldt et godt stykke tid, og jeg fik lægeerklæringe på, at jeg ikke mere var i stand til at udføre monotomt og belastende arbejde.
Så stod jeg der igen. Arbjejdsløs og med en erklæring i hånden til min fagforening. Nu skal jeg så søge 4 jobs om ugen med udgangspunkt i, at der er begrænsninger på jobbet.
Jeg står som 55 årrig, og er nødsaget til at sidde ved Pcen i nogle timer dagligt, for jobbene er der simpelthen ikke?[:*(] Jeg mister min understøttelse, hvis de mindst 4 job ikke er søgt om ugen[:$] Det er bestemt ikke rart. Og så skal det jo være nogle job der er relevant for mig. Ufaglært 55 årrig. Slidt ned efter 40 på arbejdsmarkedet.
Jeg føler mig som jaget vildt midt i jagtsæsonen. Er der andre som har det som min glæder jeg mig til at høre fra jer.[:)]

Over 50 Granit
Du får ikke et arbejde mere.Men du vil blive forfulgt af krav og forhånelse til din pensionsalder.

Du har betalt millioner af kr. i skat , men du vil opleve, at der ikke bruges en krone for meget på dig. Arbejdsmarkedsbidrag bruges ikke på dig, men på private firmaer, der laver fordummende kurser. For det meste hvordan du laver curriculum vitae på så mange forskellige måder, at din hjerne klapper sammen og nægter, at fungere til sidst.

Og på ansøgninger; Hvor du lærer en måde, dernæst en anden og trdje . Til sidt kan du slet ikke skrive en mere.

Men de private firmaer skal jo leve. Vi har jo en liberalistisk regering, men det er dit arbejdsmarkedsbidrag de lever af.

Beklager din situation.. m35kbh
Søg de jobs som der evt. måtte være og så mener jeg at det er ok at tælle uopfordrede ansøgninger med, så udvælg mindsst 4 virksomheder hver mandag og send dem en standardansøgning: Ufaglært mand 55 med 30 års erfaring, men begrænset arbejdsevne der ikke kræver meget fysisk aktivitet fx portvagt søger job. Skriv så hvilke funktioner du kan varetage fx tage telefon, være portvagt og hvad du ellers kan finde på.

Så har du gjort, hvad du skulle... Og kig så efter evt. rigtige jobs resten af ugens dage eller hold fri ;)

Da jeg var ledig følte jeg mig også som jaget vildt, men det dukker jobsene jo ikke op af.

VKO løgne handikappet
om mangel på arbejdskraft, er kun så de kan kanøfle de svage og fattige. De er nogle rige svin der griner hele vejen til banken over vor ulykke.
Håber ikke at folk er så dumme de stemmer på det lort igen[:O]

Jeg er lam fra maven og ned, men søger nu på mit 6 år om førtidspension. Al hjælp er væk - røvhuller![:*(]

Snart bor jeg vel på gaden takket være denne lorte regering!

Rejsebureauer Jampura
Ved godt det er lidt langt fra hvad du har lavet tidligere, men rejsebureauer har ofte brug for folk på kontoret. Og det kan såmænd være meget interessant, har jeg ladet mig fortælle :-)

Du kan jo altid bruge det som springbræt til næste job.

En vovet en er lærervikar eller vikar i SFO eller børnehave. Personligt synes jeg lærerjobbet var rigtig spændende og jeg holdt meget af det, men man skal også ville det.

Jeg håber du finder ud af noget :-)

Lufthavne Kinapige
Nu ved jeg ikke om du har en sådan i nærheden, men jeg kender nogle stykker som fik arbejde (ufaglært! Man får undervisning og kurser af lufthavnen) i en alder af 50 år.

På trods af krisen i luftfarten, så bliver der stadig ansat folk :-)


Det er i øvrigt en spændende arbedsplads, som næsten alle typer holder af

De går konkurs Hallo hallo
nu da danskerne er teknisk insolvente og ikke har råd til, at rejse.

Der er mange jobs Bimmer ILP
Hvorfor prøver du ikke at skrive nogle uopfordret ansøgninger?

Receptionist er ikke et hårdt arbejde, så det kan
de fleste klare. Du kan også lave nogle uopfordret
ansøgninger til vikarbureauer, for de har stadigvæk
mange ledige og spændende jobs.

Når du skriver ansøgninger til uopfordrede jobs, så
skriv kun en halv A4 side.

4 x 1/2 A4 side kan de fleste arbejdsøgende klare om ugen.

Held og lykke. [;)]

Du skal aldrig give op. la34sf
Men det kan være forbandet svært at finde noget, vi er på samme alder så jeg ved det er svært, men som murer bliver vi også fyret for et godt ord, så kan polakker overtage vores arbejde til en sulteløn, men snak med din fagforening det er de eneste venner man har i en arbejdsløshed periode, du skal sikkert have noget mere stille og roligt arbejde, men det findes også men det er lige med at finde det, men fagforeningen er måske sammen med jobcenteret de eneste der kan trykke på de rigtige knapper så du kan komme i gang igen.

Har skrevet mange 50+
Som svar til dig der skriver der er mange jobs. Jo, jeg har prøvet at skrive mange uopfordrede ansøgninger, men heller ikke her har der været resultat. Og jo, jeg har også være på 4 ugers jobsøgningskursus, hvor vi skrev både fire og fem ansøgninger om dagen. Vi var 20 på dette hold og kun èn fik job, og vel at mærke en meget ung mand. Jo jo, har været det hele igennem. Jeg håber da også stadig det giver resultat. Jeg har søgt mange job, der også ligger ud over det jeg er vant til at lave, så jo, det hele er taget i betragtning.[:)]Men nej, endnu har jeg ikke mistet modet, og det er det vigtigste[:D]

Over 50 ingen chancer Over 50
Tag forskud på pensionsalderen. Find en eller flere gode hobbies.

Har søgt hos Beskæftigelsesministeriet. 50+
I dag var jeg så til samtale i min AF, og han opfordrede mig til at sende en ansøgning til Beskæftigelses minister Claus Hjort Frederiksen. Det har jeg så lige gjort.
Min AF gav bekræftet mig i, at det var bestemt ikke nemt med den alder at få job. Han sagde direkte til mig, at alle de job som de råber og skrige om ikke findes. Så jeg gid derfra med lidt lettelse i hjertet, så er jeg ikke helt "skør" endnu[s][:D]