arbejdssøger og efterhånden trist!

arbejdssøger og efterhånden trist! trunte1970
Jeg forlod gymnasiet i 90, da arbejdsløsheden var høj. Havde et par tilfælde job, gik så ledig nogle år. Fik dog fint tiden til at gå med Åben Uddannelse på universitetet, ekstra hfkurser, højskole, skrev desuden skønlitteratur. Begyndte så i 98 på universitetet, nu snart færdig som cand. mag. i humanistisk fag. Har to småbørn og mangler kun en enkelt eksamen, men ak: Studietiden er over ti år, har to x barselsorlov på samvittigheden og to tilfælde af længerevarende sindslidelse (ikke kronisk, men stressrelateret), som ikke fremgår af cvet. Er derfor på revalidering. Har nu søgt job, job og job, men kommer aldrig til samtale, skønt flere burde være som syet til mig. Da det er svært at få studierelevante job her, hvor vi bor pga. min kærestes job, har jeg haft et utal af frivillige job.Er god til at skrive ansøgninger, så det er ikke det.
Er der nogen, der har gode råd?
vh Modløs!

At en angøgning er "god" betyder Sober
du kommer til samtale, så selv om du synes DU er god, så er ansøgningen altså ikke god nok. Jo hurtigere du indser det, jo hurtigere er du til samtale.

En Ph.d professionel
søg den , måske på et andet nordisk universitet, eller søg job i Norge, hvis det er svært at finde noget i DK. Gode lønninger.

Søg under dit niveau kometkarriere
men denne taktik gælder kun i det private. Der opdages dit talent hurtigt og du hurtigt avancere op til noget passende. Du vil endvidere opdage at den private sektor er 1000 gange mere spændende og udfordrende end den offentlige sektor.

Det var sådan nogenlunde mit råd kogt ned til det absolutte minimum.[:)]

Pøj pøj.

ta´k trunte1970
tak for råd[:)]det med at søge under niveau er nu prøvet.. så får man ikke jobbet pga det!