Arto

Arto søster31
Hej

Min familie og jeg bliver groft svinet til på Arto af et tidligere kvindeligt medlem af familien. Vi bliver nævnt ved navne osv. og alle kan gå ind og se det fordi hun skriver i "humør". Egentlig er hun vel for gammel til Arto (23 år)? Det var min niece på 14 år som gjorde os opmærksom på problemet fordi hendes venner på Arto kontaktede hende omkring det.
Jeg har prøvet at kontakte Arto pr. mail og tlf. mange gange i løbet af de sidst par uger men der bliver ikke svaret. Hvad pokker gør jeg?

truer hende med en politianmeldelse anonym
og melder hende, hvis det ikke holder op. Samtidig gør du Arto opmærksom på at du selv løser dette problem, da de ikke vil svare.

skriv til en administrator eller supporter demothios
Den simple måde at gøre det på er at gå ind på hendes profil og i højre hjørne - i samme række hvor der står "Profil, Gæstebog, Galleri, etc." er der længst til højre en knap hvor der står "Anmeld". Den trykker du på, og udfylde klageformularen.

Den anden måde at gøre det på, er gennem direkte henvendelse til en moderator eller supporter:

I øverste højre hjørne på siden trykker du dig ind på Support siden, vælger en af de supportere listet i højre side, klikker deres navn og dernæst skriver du enten en gæstebogsbesked til dem eller du går ind i "Indbakke" (når du er online finder du denne fane i anden række øverst), og derfra trykker du på "Ny besked" knappen, som befinder sig i højre side nede under hvor der står hvor mange der er online. Så skriver du supporterens navn i "Modtager" feltet, og beskriver hvad det er du vil klage over.

Sådan. :) Begge måder at anmelde på, kræver dog medlemsskab. Din niece burde nok også kunne finde ud af det.

Og hendes adfærd burde være grund nok til en spærring fra Arto eftersom al form for chikane er forbudt på siden.