Arto's magtmisbrug

Arto's magtmisbrug Imod Arto
Arto står for magtmisbrug, de er i virkeligheden ikke så hellige som nogle går og tror.

Her er en historie om en bruger på arto, som er kendt for at misbruge sin magt til at tvinge andre til at forlade siden, han er Administrator (En af de øverste på siden). Han bestemmer hvem der skal og ikke skal være Supporter på siden og hvem der skal være Co. Administrator. For at undgå at nævne hans fulde navn, kalder vi ham bare DanThaMann.En gut startede på siden for nogle år siden, og langsomt begyndte han at chatte med flere og flere, og blev en ret kendt person på siden, på dette tidspunkt var der 400 online afgangen.
Idag er han bare en almindelig bruger på siden, og han har været med i redaktionen (Han vil ikke udtale sig om hvor i redaktionen han har befundet sig), han blev svinet til af DanThaMann, og hånet dagligt.
Han blev truet af DanThaMann og irriteret på ugentligt basis.

Han brugte alt sin tid på at forsøge at få ham ud af redaktionen.

En dag lavede denne person en mindre fejl, og fik frataget en bruger nogle point (i følge min samtale med ham), og gik direkte til DanThaMann, og der fik han ingen hjælp, så gik han til en pige (som vi kalder for AnneM), og der var hjælp at hente, og en mindre skideballe for denne fejl.

Ja, så fik DanThaMann endelig et bevis på at ham her den ellers meget søde redaktions medlem, som altid tog sig af 50% af anmeldelserne og altid var tilstede 8 timer dagligt for at tage imod Support henvendelser, nå men (tilbage til sagen), her brugte DanThaMann alt sin magt på at skrive et latterligt lille brev til Ejeren (Den gang var Arto ikke kommenciel), og fik ham her den søde, rare og altid online person slettet som en af de høje herre og måtte nøjes med en lille tjans som supporter, nå men, senere måtte han selv sige op som supporter pga. press fra DanThaMann som stadigvæk blev ved med at true ham.

Som altid, så gjorde ejeren af Arto ikke en brik ved det, det var ellers offentlig hån og trudsler, og alligevel blev der ikke gjort en skid ved det.
En kort anden historie er at DanThaMann og AnneM udgav sig for at være en helt 3. Person, og misbrugte denne fine redaktions medlems tillid til at blive forelsket i denne pige som altså ikke fandes.


Idag er DanThaMann en af de øverste i Redaktionen på arto, han styre alt hvad der skal være godt eller ondt (Det kan han jo næsten selv bestemme)


Hvad syntes i?

Bør sådan et redaktions som DanThaMann, have lov til bestemme og være med til at lave regler osv?

Vil du have dine børn skal have lov til at bruge Arto når DanThaMann styre godt og ondt?

Det er ganske onkelanton
ligegyldigt.
Forleden var nogle efter QXL, hvem har ret i anklagerne?
Ikke andet end det sædvanlige kvak i andedammen.

Arto Cyanid
jeg syntes personligt bare arto skal nedlægges.. på min skole har de lavet, eller forsøgt at lave, "spærre" så vi ikke kan komme derind ^^
syntes så det er lidt noget fis at skrive at han kan bestemme hvad der skal være godt og ondt, helt ærligt.. det er en internetside, og ham der er ikke gud ^^

Hold da op dc.dk
Hold da op, det må jeg nok sige, det er fame en lang text...

Æhm, ja, hvad kan jeg sige, jeg er i forvejen imod arto, og syntes da det er noget fis at de har sådan nogle administratore der inde.

Jeg vil personligt aldrig lade mine børn oprette sig der inde.

arto burde lukkes anonym
nemlig rigtigt.

De grimme ting vægtere mere end de gode på Arto.

Derfor bør den nedlægges..

fornuftigt ville være om alle skoler lavede en spærre på den side samt mange andre... men men oplysning skal der til og ikke kun forbud.. for der er mange andre sider som er noget lort.

Hvem vil Skriv under
Hvem vil oprette en skriv under ting til at lukke arto?

Det allermest sørgelige er: komododragon
at folk gider spilde deres liv på sådan noget fnidder.
Hvem er venner med hvem. Hvem er populær og hvem er upopulær. og så videre og så videre.

Når det er sagt, så er jeg dog enig med dig i at direktøren for Arto er en konfliktsky ål. Det er ligesom at han foretrækker anarki på siden, da han frygter at den vil miste besøgende hvis ikke mobbere, psykopater, pædofile og andet bærme kan boltre sig frit på hans side.

advarsel-Rudy stopp
arto er Rudys børnesex-rings chat-server!

DanThaMann Stefan Bols
DanThaMann = Helios!