A=skattestigning

A=skattestigning lilian knudsen
jyllandsposten.

S skal stemme om boligskat
Boligejere skal betale skat af deres gevinst, når de sælger huset eller lejligheden, mener 36 nordjyske socialdemokrater. På S-kongressen i Aalborg vil de søndag have de 600 delegerede til at stemme om forslaget, som partiledelsen er imod.

John Dyrby, socialdemokratisk skatteordfører i Folketinget, talte søndag formiddag imod opkrævning af mere skat.
Forslaget handler imidlertid kun om beskatning ved salg. Pengene skal bruges til at nedsætte skat på arbejde. Forslaget er begrundet med, at boligpriserne er en stor kilde til ulighed, som er et af hovedpunkterne i den planlagte udtalelse fra kongressen.

Det nordjyske folketingsmedlem Bjarne Laustsen mener, at diskussionen er god nok. Men han støtter ikke forslaget, fordi partiet fastlagde en anden politik så sent som i januar.

/ritzau/

Stem socialdemokratisk,så er du sikker på at blive plukket.

jeg synes at det er helt ok.... Anonym
Det er et godt forslag, men kun såfremt det medfører, at der ikke skal betales ejendomsskatter som vi gør for nuværende. I øjeblikket er vi udsat for et umådeholdent skattetryk i forbindelse med ejendomsvurderinger. Man kan jo ikke æde mursten, og man kan jo heller ikke pille nogle af murstenene ud og betale sin ejendomsskat med dem. Og fordi man har et hus der er vurderet til 3 mill er det jo ikke ensbetydende med, at man har penge til den hastigt stigende ejendomsskat.
derfor, væk med den skat og ind med en "salgsskat",

skal vi Budha
gætte på at LIR ikke lige kommenterer dette konkrete forslag, enten fordi LIR ikke fatter konsekvensen, eller ikke er blevet ædru.
Frygt de røde, da de godt ved, hvordan man gør alting surt.
PS. Parcelhusejerne kan danne Danmarks største part.

Nej - ikke noget godt forslag dulkis
Det kan godt være at nogle har haft store gevinster som markedet har set ud de sidste år, men det er problematisk, hvis vore boliger bliver (yderligere) beskatningsobjekt.

Det har jo altid været sådan at du skulle beskattes, hvis du ejede huset mindre end to år - med visse undtagelser, og den regel er da da ikke noget i vejen med.

Man skulle tror agendaen på landsmødet har været lidt tynd, siden den her er kommet op og vende.

Det er desværre den sædvanlige socialdemokratiske misundelsestankegang, der stikker ansigtet frem igen, og det kan da heller ikke undre, det kommer fra Nordjylland - det er vel Stavads legeplads og sjældent har en skatteminister da i den grad kunnet pisse mig af (undskyld sproget, men sådan har jeg det med ham) som han kunne.

- og så synes jeg iøvrigt det i udstrakt grad er at ramme "hus forbi", når nogen vil pådutte ladyen socialdemokratiske synspunkter. I skal da vist begynde at læse hendes indlæg og ellers afholde Jer fra personfnidder, som det jo er, når det bare er noget man skyder andre i skoene uden bund i virkeligheden. DOH!!

S= Misundelse Mjølner.
Derfor har de så forbandet travlt med folks huse !.

Håber det varer mindst 100 år inden disse humørsyge fantaster kommer til magten igen.

du har helt Ugandha
ret, L I R ved ikke hvad hun? skriver, så det er nok derfor der ikke kommer noget sagligt tilbage.
Ja, men rød det er hun? i hele hovedet.

Desværre er det ingen "nyhed" irene54
hver gang socialakrobaterne har dannet regering, har det kostet ikke alene os skatteyderne, men hele landet en betragtelig sum.

Når så alle pengene var brugt og der var ikke betalt af på landets gæld til udlandet, gik socialdemokraterne af og overlod roderiet og kaoset til andre at udrede.

Desværre kun endnu en bekræftelse af, at historien gentager sig selv.

Opråb !! Terminator
http://borsen.dk/?treeid=889&id=NRRR-6TXJK810753

SosseTosserne har stadig ikke forstået hvad ejendomsskat er !

De stigende huspriser øger jo netop beskatningsgrundlaget på ejendomme for pokker !

Det er midsundelse af den klammeste slags, fordi den også er udtænkt af dumme personer, der ikke forstår skattelovgivningen på ejerbolig området.

Husk Rødtosserne sammen SF og Zombierne/EL skar kraftigt i rente fradraget på ejerbolig, tilbage i 90'erne. Deres blokpolitik førte til en fatal finanslov, der gjorde det meget usikkert på ejerbolig området. En af konsekvenserne var de såkaldte afdragsfrie lån. En ikke særlig sund udvikling for samfundsøkonomien. Men meget typisk for uansvarlige og verdensfjerne socialister....

I 80'erne indførte Schlüter kartoffelkuren, som en konsekvens af socialistisk famlen i blinde på det økonomiske område. (der var mange andre)

Nyrup's flirten med SF og Zombierne har skabt et grundlag for lignende fejltagelser hvis ikke vi holder igen og betaler det tilbage, vi allerede har købt på klods.

Vi har, som samfund, aldrig haft mere til vores rådighed. Alligevel er det ikke nok. Vi vil have mere. Gerne på klods.

Det er prisværdigt, at regeringen holder igen og holder fokus på at konsolidere staten Danmark. INGEN lider nød i dette land. Er det modsatte tilfældet, er det fordi de ikke kender deres rettigheder.

Så ro på kære shopoholics. Sæt tæring efter næring små børn.

En lille detalje Support
overlader de deres kaos eller bliver de stemt ud?

Fejlformulering - sorry irene54
der skulle stå at når selv deres kernevælgere ser, at det hele går ad H....... til, så bliver de stemt ud for at efterlade rodet og kaosen til andre at rette op på.

Tak fordi du henledte min opmærksomhed på formuleringen.