Astma og madallergi...

Astma og madallergi... KaldMigPrinsesse
Hej jeg vil rigtigt gerne i form

har desværre både astma og madallergi så hvad kan jeg gøre.

Hvis jeg måske løber lidt kommer min astma frem og jeg kan ikke købe mere, det ikke bare pga af kondien men også astma. Min hals lukkes til. Kan godt tåle antihistamin men ikke astmaspray

Så har jeg madallergi for næsten alt der vokser op af jorden for det har nikkel i sig og det kan jeg ikke tåle så det gør det lidt svært at spise sundt så jeg ved faktisk ikke hvad jeg skal gøre?!? har du et godt råd?!

jeg tror elisapigen
du skal prøve at tale med nogle eksperter, som virkelig ved hvad de har med at gøre. nogle med speciale inden for astma og lign, samt ernæringseksperter (nogle diætister).
der kan man udarbejde nogle kostplaner osv.

held og lykke med det. håber du kan bruge mit svar

Astma vital-life
Hej

Jeg går udfra du har været hos en special læge som har set på din medicin, ellers ville det være mit første råd, da det ikke lyder som om du er i optimal behandling, men måske den bedst mulige når du ikke tåler astma spay?

Man kan gøre meget ved astma og allergi ved at se på maden, men det er helt individuelt hvad der skal til. Det er, som du siger, rigtig svært at spise varieret når man lider af stærk nikkelallergi så jeg synes du skal opsøge en ernæringsterapeut for at få hjælp til både asma og allergi.
Indtil da kan du tage:
2 stk multivitamin dagligt f.eks Omnimin
1 stk c-vitamin 500 mg dagligt
1 stk magnesium dagligt

Hvis du fortsat mærker at halsen lukkes til ved løb så tag 1 stk C-vitamin og 1 stk. magnesium mere 30 min før du skal løbe.

Mange hilsner
Malene

astma og allergi Anonym
hejza. Min astma var en skjult mælkeallergi.. altså fejldiagnoseret!