Asylsøgere i rige lande lavest i 20 år

Asylsøgere i rige lande lavest i 20 år Anonym
http://borsen.dk/650.95435

Kom ikke og sig, at der kun er dårlige nyheder.

Hvori består "nyheden"? sanessa
Du tror da ikke fordi ritzau skriver noget tåbeligt pladder at de menneskelige katastrofer der sker omkring på kloden ved et trylleslag er holdt op...fordi der er færre asylansøgere?!?!?! Det er sgu da ren teknisk...er ikke en skid beskrivende i forhold til alle de, der har BEHOV for asyl i andre lande end det, de bor i.

Jeg er meget træt af vesterlændinge med skyklapper på, der ikke ser smerten hos sine brødre og søstre i andre lande. Ikke føler omsorg, empati eller ansvar.

Right on the button boning
Et intetsigende indlæg, og et meget godt svar.
Jeg kan heller ikke få armene op, fordi murene er højere.
Jeg kan heller ikke få øjene på bedre forhold i flere lander.
Har lige været i flere af dem, og mener at tingerne seer grim og uvenlig ud.
Vh
Boning

Boning

Tilgengæld 1-2-3
.... er der flere og flere der søger illegalt ind i andre lande. De enorme fattigdomsproblemer presser sig mere og mere på. Anita Bay Bundegaard tog emnet op da hun var udviklingsminister og blev hylet ud fordi hun tog emnet op. Men det varer ikke længe før man er nød til at forholde sig seriøst til det.

1-2-3

P.S. 1-2-3
...Som illustration af min påstand kan jeg nævne at jeg bor i centralamerika i et af verdens fattigste lande (det 6. fattigste). Her bor 5 mill. mennesker men en million bor og arbejder illegalt i nabolandene og sender penge hjem til familien. Disse penge udgør - hold fast - 1/3 del af landets BNP ........

1-2-3