At DF ekskulderer et medlem viser bare

At DF ekskulderer et medlem viser bare joel
at partiet som helhed har en seriøs holdning til deres politik og budskab.

Det er ikke ligesom, Enhedslisten, som burde gøre det samme med alle de medlemmer, som også er engageret i Danske Kommunistbevægelser.

så er der ingen tilbage anonym
selv lady-in-red blev smidt ud.

Se, det er jo så.... s.s.blicher
... et godt eksempel på hvorfor mange ser på DF som de gør.

i Lisle Ø aristoteles
er de allesammen

gamle KOMMUNISTER!!!!!!!!!!!!!

NU er tiden bare ikke med dem mere, så forsøger de med alle midler at finde nye jagtmarker, hvorpå de kan udvirke deres samfundsskadelige virksomhed!!

kommunister, facister, islamister, grocister, harmonister, pædofilister, aristokralister, pianister, royalister - alt er totalt ligegyldigt for dette lille undermålerparti - de kører komplet uden samfundshensyn og sociale hensyn!!

den totale magthigen, som i de gode gamle Moskvadage, hvor rublerne rullede ind i en lind strøm, for at forsøde tilværelsen for de udvalgte - altså dem som stod klar når sovjethæren og de øvrige Warzwava pagt lande rullede ind over grænserene til Europa. Mange var landsforrædderne den gang og mange er de stadig!!

socrates

kerne anonym
Kernevælgere hos liste Ø er betonkommunister og økonomiske flygtninge, som i årevis lever af bistandshjælp. Araberen på socialhjælp, Lady-in-red/lagermann, hører til den sidste kategori.