at flytte fra hinanden

at flytte fra hinanden somebody
kan det være noget der kan forbedre forholdet, at have luften til at kunne tage hjem hvis det er behovet.
At gå fra at bo sammen, til at flytte fra hinanden med stadig være sammen?
Kan det være en løsning til at få flammer tilbage i forholdet.

Begyndelsen på enden... Anonym
Det mener jeg ikke, er nogen løsning, jeg har selv prøvet det et par gange, men det kan være en blid overgang for begge parter, som jeg godt vil anbefale.
Dog tror jeg, man skal gøre sig klart, at det er begyndelsen på enden...

Det er risikabelt svende
men det er ikke så sjældent, at par-terapeuter foreslår en pause på et par uger eller måske en måned.
Men det skal være en fastsat periode, og der skal være total radiostilhed i den tid - altså slet ingen kontakt.

Meningen er, at begge parter skal bruge tiden til at finde ud af, at man faktisk savner den anden.

Jeg stemmer mere for den metode, der går ud på at skrive positive og negative sider ved forholdet op på et stykke papir (hver for sig, uden at vise det til hinanden), studere det meget nøje, og så brænde det. Gentag øvelsen hver aften i en uges tid. Og prøv så at tage en snak, hvor man er meget opmærksom på, at man IKKE kritiserer den anden part, men i stedet forklarer ud fra sig selv.

Det er slet ikke let. Det er så nemt at sige: og så gjorde du det, og så sagde du det.
Formålet er i stedet at sige: Da du sagde det, følte jeg mig meget såret og nedgjort. Da du gjorde det, var det som om jeg ikke var god nok.

Held og lykke.

vi har det bare godt somebody
sammen. Det er kun sexlivet der er dalet drastisk, og det bunder selvfølgelig i nogle andre ting. Men luften og behovet for at kunne trække sig væk, ville det ikke gi et sundt pusterum?

Jeg kan bare ikke forstille mig at det ender.
men jeg bygger nok meget på et håb, som jeg desværre nok må slå ud af hovedet. Elsker ham som intet andet, men der er vist ikke plads til os begge lige nu.

gå fra hinanden anonym
Jeg tvivler på at et parforhold bliver bedre af at flytte fra hinanden for et stykke tid. Jeg tror der altid vil være en såret part og det vil være svært at rette op på, hvis man flytter fra hinanden, især hvis der er børn med i billedet. Jeg tror mere på, at man i tide skal få tingene sagt så begge har en mulighed for at ændre på noget i parforholdet.

interessant oooo
at læse jeres meninger. Jeg har længe haft det sådan, at hvis blot vi kunne tale sammen, så jeg kunne gøre ham klart, hvorfor det er bedst at stoppe; ja så var jeg gået for længst, men da vi heller ikke kan tale om det,føler jeg mig fanget og fastlåst. Hvem kan sige noget klogt, som kan hjælpe mig til at se tingene fra en anden vinkel. Jeg savner så forfærdelig en at snakke med, en der ikke blot siger: det ved jeg ikke...

svært somebody
når man ikke har nogen at snakke med. Jeg snakker selv ret godt med min kæreste om det. Men hvis i ikke kan snakke sammen må du klart søge et andet sted hen, men du kan kun tage en beslutning for dig selv så, for du får jo så ikke noget ud fra ham.
Nu ved jeg jo ikke hvor meget du har prøvet at få ham til at snakke om det, men ellers må du stille meget klare spørgsmål og ikke pakke tingene ind.
Men tænk på dig selv, og fungere det ikke for jer, som gør det som du føler bedst og tænk ikke på andet end dit eget bedste.