At købe et hus , kan give uoverskuelige problemer.

At købe et hus , kan give uoverskuelige problemer. mandaabenraa
http://ekstrabladet.dk/forbrug/forbrug/article217071.ece

De er studerende og køber et hus , det er lidt uforståeligt ( indtægten).
De har nogle problemer , der ikke er nemme at løse.

Mange mennesker får deres hus på tvangs auktion , det kan også give uoverskuelige problemer , fordi det ikke altid giver det som man betaler ejendomsskat af.

Et hus har en bestemt værdi , en tvangsauktion kan give det halve af husets værdi ( det er ikke altid sådan ! ) - det er jo godtnok for køberen , men skidt for den f.h.v. ejer.En kæmpe gæld + renter.

Det er ikke altid lykken at være husejer , selvom mange mennesker der har en lejlighed mener , at det er billigere at have et hus.

Det mest betrykkende er nok , at have en lejlighed.

Køb et hus , så burde man behandle tvangs auktionerne på en anden måde , og ikke give en kæmpe gæld.
Det samme kan det være med forretninger , den ene dag store værdier ( varelager m.m.) , den næste dag en kæmpe gæld. Alt tvangs sælges til en meget lille pris - køberne var glade mennesker ( og advokaterne).

har lige købt hus folly
man skal selv være med til at lade være med at sætte sig dyre end i sin lejlighed

uoverskuelig problemer kan nok løses hvis man bruger hjernen

har en god opspaing og sidder for det samme i hus på 155 kvm som jeg gjorde i min 3 værelses lejlighed
men her er der selvfølgelig ingen vicevært som kommer når man ringer..

men er stadig glad for mit hus :-)

god sommer

Burde folk ikke tænke sig om s.m
INDEN, de kommer i vanskeligheder og huset kommer på tvangsauktion?

Har selv et pantebrev i et hus, hvor betalingen bliver misligeholdt.


Jeg vil da skride til en tvangsauktion for at få mine penge, hvis ikke der snart sker noget. Om det så skal sælges til 1/2 pris.

Jeg vil da ikke bare "forære" mine 500.000 væk til en der ikke har styr på økonomien

Miste 500.000........? swift
Du skriver:

Jeg vil da skride til en tvangsauktion for at få mine penge, hvis ikke der snart sker noget. Om det så skal sælges til 1/2 pris.

Jeg vil da ikke bare "forære" mine 500.000 væk til en der ikke har styr på økonomien
Citat slut

1. Du får da næppe noget hvis huset "sælges til ½ pris" - det vil formentlig ikke give dækning for dit pant - hverken helt eller delvist.

2. Nej, hvem vil "forære" 500.000 væk. Dit pant står formentlig sidst i prioritetsrækkefølgen - hvis der da ikke efterfølgende allerede er blevet lyst nogle udlæg.

Hvis der på en tvangsauktion ikke kommer nogle bud som dækker dit pant, skal du - for at redde dine penge - selv til at byde ind. Uden nogen bud kan du i realiteten komme til at overtage ejendommen ved blot at byde een krone ind i dit eget pant, og dermed igen blive ejer.

Herefter skal du igen til at sælge ejendommen - med de udgifter som det medfører. Og kan ejendommen ikke sælges påny til samme "høje" pris er der risiko for, at du alligevel mister - nogle af - dine 500.000.

Der er altid risiko ved at beholde "sit eget" pantebrev. Morale: hvorfor afhændede du ikke pantebrevet til en af "gribbene" da du solgte ejendommen? Banker og financieringsselskaber står å spring for at købe disse sælgerpantebreve. De lever af det, så lad dem stå med risikoen, når terminerne udebliver.