at leve i danmark

at leve i danmark gæst
efter at have laest en del indlaeg her paa debatten, maa jeg sige at jeg er overrasket over hvor stor utilfredshed der er over dagens danmark - saerligt vedr. indvandring. Som bosiddende i storbritannien, er det mig muligt at se situationen lidt udefra - og jeg mener at der er saa meget vi skal vaere glade for - en af de vigtigste ting ved at vaere et demokratisk europaeisk land, er solidaritet! jeg forstaar ikke hvorfor saa mange danskere har saa meget imod indvandringen. vi burde vaere stolte af at vi har nok rigdom til at tilbyde folk i noed (af den ene eller den anden grund) et sted at vaere.
jeg mener ikke at vi bare skal aabne vores graenser og lade alle stroemme ind, men tendensen lige nu er, at der er mistro overfor alle der soeger asyl i danmark. (Dette gaelder for saa vidt ogsaa i storbritannien. )
jeg gaar udfra at de personer der mener at mange af udlaendingene skal ud af danmark, mener dette, fordi de er bange for at udlaendingene tager danskheden fra danskerne og fordi de koster samfundet en masse penge, er dette korrekt?
Jeg mener Integration er svaret - der er mange omraader hvor danmark mangler arbejdskraft. vi har folkene, hvorfor saa ikke goere en serioes indsats paa at faa alle integreret i vores samfund. det ville gavne alle.
jeg mener hverken vi skal afgive vores danskhed eller naegte vores 'gaester' deres kulturelle og religioese rettigheder. jeg mener serioest at det er muligt at leve side om side i danmark . er jeg den eneste?

Hvis du har læst Anonym
indlæggende, ville du også vide, at problemet generelt set ikke er indvandringen, men derimod kriminelle indvandrere der ikke vil integreres og som ødelægger vores samfund til skade for os og for de indvandrere der gerne vil leve i Danmark!
Der er himmelvid forskel på slet ikke at ville tolerere indvandrere og så være imod kriminalitet!
Forstå det nu en gang for alle. De fleste debatter herinde er hverken for/imod religion og indvandrere. Det er for/imod kriminelle indvandrere og fanatister der vil ødelægge samfundet som det er med demokrati og frihed!
Det kan vel for pokker ikke være så svært at fokusere på det!

krimminelle indvandre teknikkeren
Krimminelle indvandre skal have et par på bylden, og så ellers tages i hoved og røv og hyles ud af landet, samme med hele den degeneret familie. Det er edderskideme en gåde, hvad det er der holder afstand imellem ørene på en indvandre, det kan da umuligt være hjernen. Lad os bare få renset Danmark

fede so"! MeLina tør godt sige mit na...
Hva vil i racister... mann.. det er jer der så fucking Klamme mann.. fucking luder.. det er os der styre Danmark..?! så tag og luk mann.. for i ska fucking ikke spille dumme.. fucking kartofler.. Fuck a..