At miste en søster

At miste en søster KmedK
Jeg mistede min lille søster i et trafikuheld i 1986. Hun blev 21 år. Hun var mor til en lille dreng og var super glad og altid fuld at liv. Det gjorde så forbandet ondt at miste hende og jeg er aldrig bliver hel igen. Hun er i mine tanker meget tit, og jeg savner hende for forfærdeligt. Ham der kørte ind i hende var frakendt sit kørekort p.g.a. sprut. En asocial idiot som ingen respekt havde for andre end sig selv. Han var så dum og lad at jeg havde lyst til at losse ham til månen. Så ham i retsalen, og kunne have kvalt ham. Han fik 1 md. for at slå min søster og min nevø's mor ihjel. Skulle også betale en erstatning, men den må det offentlige jo betale for ham, da idioten ingen penge havde eller nogen sinde får.

I dag køre jeg frem og tilbage mellem job og hjem. Jeg køre 54 km hver dag, og jeg er så rystet over hvad jeg oplever ude i trafikken. Folk køre med hovedet under armen og tager ingen hensyn til hinanden. Folk taler i mobil, barbere sig lægger make-up, piller næse, roder med radioen ja hvad ved jeg. Hold dog for pokker øje med vejen. Brian - Johnny - Sonny er altså også ude og køre
Det kan gå så stærkt - Og det gør så skide ondt indeni når det går galt.

Skal vi ikke passe lidt bedre på hinanden. Vis hensyn og tag hjemmefra i god tid. Vi skulle gerne alle sammen nå frem i live. Tak!

Igen uheld på motorvejen sandra
Syntes vi skulle følge din opfordring. Igen idag var der uheld flere steder på motorvejen. Det er ikke til at forstå, at folk ikke letter lidt på speederen. Efter ulykkesstedet gasser de op for at indhente den tabte tid fra køen også sker det igen - Et nyt sammenstød. Det er så irriterende for os der køre pænt at skulle sidde i kø hele tiden.

Hvor uretfærdigt Dottie
Jeg er ked af at høre om din søsters skæbne, det må have været en grusom oplevelse for jeres familie.

Jeg kan kun give dig ret med hensyn til folks opførsel i trafikken, jeg ser hver dag folk der blæser på hastighedsgrænser og generel fornuftig kørsel.

Jeg synes det er et stort problem, at mange mennesker kører i midterbanen på motorvejen, så de ikke behøver koncentrere sig om flettende biler mm. - men ofte ligger de og tuller afsted med 100 km i timen, hvilket betyder, at os der forsøger at overholde de 110 skal ud og overhale, med fare for at blive påkørt bagfra af én af dem der kører væsentligt hurtigere. Mange gange synes jeg ikke problemet er dem der kører halvstærkt, men tværtimod netop dem der kører for langsomt fordi de skaber farlige situationer.

På Lyngbyvej (stor færdselsåre til det nordlige København) har der længe været vejarbejde, og hvis man har den frækhed at overholde hastighedsbegrænsningen på 70 km/t bliver man dyttet og blinket af, og folk skærer ind foran én på meget provokerende vis. Jeg synes sgu heller ikke det er sjovt at køre 70, men jeg respekterer trods alt de stakkels mennesker der arbejder på vejen og har desuden ikke råd til at få en bøde.

Jeg synes heller ikke altid hastighedsbegrænsningerne er rimelige, men hvis nu alle kørte bare i nærheden af hvad der står på skiltene, så burde trafikken glide lidt nemmere, eller hvad?

Håber også at trafikanter vil tænke lidt over deres opførsel - og som cyklist i København vil jeg ikke mindst opfordre de mange håbløse cyklister jeg ser hver dag til at skrue hovedet ordentlig på inden de tager hjemmefra. Det skræmmer mig dagligt at se folk der cykler mod trafikkens retning over et fodgængerfelt og kun med nød og næppe undgår at blive kørt ned, fordi bilisterne ikke har en chance for at nå at se dem, når de kommer uventet fra siden - og oftest uden lys på når det er skumring eller mørkt. Tag og tænk på jeres familier, der står tilbage uden en pårørende pga en tåbelig manøvre, og på den stakkels bilist der skal leve med i nogle tilfælde ganske uforskyldt at have taget et andet menneskes liv.

Jeg er rystet Mille
Jeg læste lige indlægget, og ville lige svare. Jeg er ikke selv gammel nok til at køre bil, men jeg er gammel nok til at se ud af vinduet. Jeg synes det er forfærdeligt som folk kører, de suser afsted, og tænker ikke på andre end dem selv. Ikke nok med de dræber dem selv, de dræber også andre, og ødelægger endnu flere liv, ved blot at have kørt.
Jeg synes i øvrigt også at grænsen skulle sættes ned, eller også skulle folk sku lære at køre ordenligt!

Du har ret KmedK
Du har helt ret mht. dem i midterbanen på motorvejen. De skaber en masse farlige situationer.
Det du skriver omkring vejarbejde har du også ret i, det er da sørgeligt at vi trafikanter ikke er bedre til at vise hensyn. Alle dem der arbejder på vores veje div. også sige redningsfolk og politi, de klager jo også ofte over at folk bare drøner afsted tæt fordi dem, så de må springe for livet.

Igen af os vil ønske af miste en nær slægtning, så vi må altså tage os sammen og vise det hensyn der skal til.

Vi har også en del ældre i trafikken der absolut ikke burde sidde bag rattet mere. De er langsomme og køre i sik sak og er ukoncentreret. Jeg har tit talt med ældre om, at de ikke skulle kunne køre bil efter de er fyldt 75 år. De bliver meget fortørnet over det, da de ikke vil være låst fast i deres hjem.
Til det siger jeg så at de skulle have gratis bus og tog, og evt. 10 turs kort til taxa inde for en radius på 60 km. det får dem ofte til at acceptere min ide lidt bedre.

Jeg selv tager stille og roligt, men kan godt li at køre stærkt hvis forholdene tillader det. Jeg holder altid godt afstand, så jeg har en change for at bremse op igen.
Gider ikke køre i ydrebanen, for folk er så stresset derude. Vælger at tage det med ro og ta'r gerne inderbanen. Det går forøvrigt tit hurtigere end yderbanen. Vi kan godt køre stærkt og lidt tjeps, men vi skal huske at vise hensyn på samme tid.

Væk med mobilen Elitebilisten
Forleden blev det berettet at en kvinde på Fyn havde ramt et træ langs vejen. Det var sket lige efter en overhaling af en lastbil.
Det blev fremhævet at det nok skyldtes de hvirvler sådan en lastbil kunne forårsage.
I en bisætning blev det nævnt at hun havde talt i mobiltelefon!!!!!
-Så slip dog de mobiltelefoner i trafikken! De er dødsensfarlige. Man foretager for pokker ikke en overhaling og taler i mobil samtidigt!!!
Jeg kan kun tilslutte mig KmedK når han opfordrer til at koncentrere sig om at køre bil, når det er det man er i gang med.

Tankevækkende... Piat
..læsning, som desværre ikke er ukendt læsning.

Du har så ganske ret i, at ingen tager hensyn til andet og andre end sig selv, det hele skal gå så forbandet stærkt, at vi desværre ikke når at komme til bestemmelsesstedet...

Jeg kan sagtens følge dig i din sorg over tabet af din søster, og vreden over gerningsmanden, som går ustaffet fra det....

En bøn til alle trafikanter...tag hensyn og vis lidt storsind i trafikken, lidt tolerance ville også være kærkomment.

En tanke til dig..Piat