At slå op med kæresten for en andens skyld?

At slå op med kæresten for en andens skyld? Frk. ulykkelig
Heey derude (:

Her for noget tid siden mødte jeg en utrolig sød fyr. Vi begynder så at skrive sammen på mobilen osv. Så efter noget tid skriver han så at han har kæreste på, hvilket som overrasker mig lidt, men jeg tænkte ikke videre over det.
Så efter lidt tid, aftalte vi at mødes på en cafè for at hyggesludre lidt. det gik så rigtig fint. Men så lægger han op til et kys. Og det fik han så. Det var ikke tungekys bare et ganske almindeligt på munden kys.
Så senere en anden dag hvor vi mødtes, så kyssede vi igen med det fortsatte i op til flere sekunder og blev næsten til et snav men ikke helt. Vi har oss gramset ret meget på hianden og sådan..

Det jeg tænker på om han har været sin kæreste utro?(Det skal lige siges at han er 19 og jeg 16)

Og så også det at vi har haft ret seriøse snakke om hvorvidt han ville slå op med sin kæreste for min skyld. Det er bare det at de har været sammen i et halvt år. og han er ikke meget for at slå op med hende. Han har sagt at han elsker hende og ikke er den utro type. Men han siger også at han vile have haft "bejlet" til mig, hvis han ikke allerede havde en kæreste.. ved bare ikke hvad alt det her skal betyde. Vi skriver stadig sammen og sådan..

Hvad synes i?[:/]

Han skulle have et los i ..... lilledille
Jo lad ham da endelig slaa op med sin kaereste for at vaere sammen med dig. Saa kan han finde nogle andre piger at kysse med og gramse paa, imens han er DIN kaereste.

Er det ok med dig?

Hvad kysser han med dig for hvis han elsker sin kaereste?
Hvorfor har han stadig den kaereste, hvis han er sammen med dig?
Jeg kan godt love dig for at hvis jeg kendte en fyr der lavede saadan nogle narrestreger, (det goer jeg sikkert men de er nok ikke saa dumme at fortaelle om det) saa ville han faa et alvorligt los i roeven og saa ville jeg ikke have mere med ham at goere.

Det en meeeeget userioes, umoden og helt uacceptabel maade at se paa kaerlighed og forhold paa. Han bliver maaske klogere med alderen, men jeg haaber at du bliver klogere med det samme og skynder dig at cutte forbindelsen til den klaphat!!!

ikke utro? ironick
Han siger til dig, at han ikke er den utro type, men er sådan set sin kæreste utro med dig. Hvis han ikke er meget for at slå op med sin kæreste, men stadig hygger sig med dig, kan det kun betyde en ting: det er kun det, som han er interesseret i!

Sæt dig i kærestens sted. Forestil dig, at det er din kæreste, som fjoller rundt med en anden. Det gør ondt ikk? Og det er bare et spørgsmål om tid, før det er dig i den situation, hvis du fortsætter med fyren.

Han er desværre fuld af lort, så skynd dig væk!

her er hvad der sker... gubbi_the_great
Han holder dig som en reserve hvis hans nuværende forhold ikke går. Det er moralsk uansvarligt af ham, og jeg synes du burde gøre det forbi med det samme, hvis han ellers ikke nosser sig sammen til at slå op med sin nuværende kæreste.
Hvis du spørger ham om han holder dig reserve, vil han lyve og sige nej, men tag mit ord for det!

hvad han gør mod hende Anonym
kan han gøre mod dig !!

Tag det med i din betragtning.

Selv været der anonym
Som de andre siger så skal han bare lige lugt ud af vagten.

Jeg havde et lignene forhold til min nuværende kæreste, forskellen er bare at vi ikke kyssede eller noget inden han havde slået op med sin ex. Også selv om det tog ham et par uger at få det gjort. Er noget man skal samle mod til når det er en man bor sammen med og har været sammen med i 8 år..

Men summar sumarum er at han skal ud og det helst være i en fart, hvis du ikke betyder så meget for ham at han kan vente til han har fået det gjort forbi, og hvis han kan finde på at holde sin kæreste sådan for nar. Så er han ikke god nok til dig!

Så ser han dig bare som lidt sjov og en ekstra sikkerhedline og falde tilbage på, og sådan funger kærlighed bare ikke.

Så for at gentage mig selv.

Så er han ikke god nok til dig!

Drop ham!!!!! Erik H.
Drop ham.
Han er bare ude på at have en reserve.
Når han ikke vil slå op med kæresten er du ikke interessant nok for ham.
Så drop ham og find en på din egen alder.

VH
Erik H.

Very Bad Menig
Undskyld min grimme ord, men hvorfor kalder du dig for frk. ulykkelig, når du bare er en snot dum ung pige der ingen hjernen har. Kan du slet ikke tænke? De andre som skrev tilbage til dig har fuldstændig ret. Undskyld igen mange gange om min sætning. Men hvis du er til en gangs knald jamen så gøre hvad du vil, men en dag du vil forstå verden endnu mere bedre. Du er for ung til at opleve noget der hedder knust. Find dog en som også er single ligesom dig.

Hvor svært kan det være?? Pia S
Bol med ham, og smid ham du.. og skid på hans kærste, hun kan jo bare give ham nok derhjemme, så var det jo ikke sket..

hold da op. linea.
har selv været der. selvom de andre siger at han er en nar og blabla, så er det jo ikke det man selv føler.
hvis du gerne vil være sammen med ham, så sig at han kan slå op med sin kæreste, og så kan i se til det der.