At stole på hinanden...

At stole på hinanden... Neslo
Min kæreste og jeg har været sammen i en del år. I foråret fik hun fixet sine bryster, så der kom mere fylde i dem. Ikke fordi hun har fået kæmpe bryster, men de er da blevet lettere at få øje på. Det har osse ændret hende på andre måder - især hendes påklædning, som er blevet mere dristig. I begyndelsen opfattede jeg det som om hun klædte sig mere udfordrende for min skyld, men det er efterhånden gået op for mig, at hun osse nyder andre mænds opmærksomhed. Efter en fest hvor der gik lidt for meget flirt i den, har jeg bedt hende klæde sig lidt mere afdæmpet, når hun skal ud. Det har jeg ment hun respekteret. Men jeg mødte hende tilfældigt i byen efter hun havde været til George Michael koncert i lørdags og da havde hun noget helt andet tøj på end da hun gik hjemmefra. Hun har osse overnattet hos en veninde, hvor jeg senere fandt ud af, at der osse havde sovet et par mænd. Hun nægter, at der er sket noget som helst, men jeg føler slet ikke, at jeg kan stole på hende mere. Hun synes til gengæld jeg overreagerer. Nu kommer tiden med julefrokoster hver weekend og det giver alle muligheder for misfortåelser eller utroskab. Holder stadig meget af hende, men synes hendes opførelse er uacceptabel.

Har du et spørgsmål til det der ??? elway
For det første, så lavede DU en fejl ved at være så meget obs på, hvordan hun virkede, hvad hun tog på osv osv.. :) Du skal jo være manden, og virke ligeglad ! (selvom du ikke er det)

MEEN.. Nu virker det jo som om hun har fået nykker over de bryster... Og jeg må indvie dig i en hemmelighed :) Hvis kvinder føler sig overvåget eller lign.. Så kan jeg garantere dig for at de prøver at få opmærksomhed andre steder fra... hehe.. Der er nok en del som er uenige med mig.. Men det er nok de PIGER SOM IKKE HAR FÅET LAVER KASSER !!
Men tror umiddelbart du har fået undersåt rollen i det forhold, og det må du få lavet op på, hvis du ikke skal ende med at blive snydt.. Hun ser NED på dig i stedet for OP til dig.. Håber du forstår hvad jeg mener..

jeg tror sku aldrig interested
jeg har været så varm indeni, jeg tror sku du er bøsse. DU TROR DU ER SMUK, DU ER SKU GRIIM IKKE FOR AT VÆRE OND.

Hmm.. elway
Er det mig du skriver til ?? Så kan du måske godt få en hurtig one night date ! Men så må jeg skuffe dig, da det nok kun tager omkring 5 min.... Så må du selv gætte dig til resten..

ud med den airimorten
skøjte,hun tager sgu da røven på dig.det lugter langt væk af utroskab.også at hun ikke fortalte at der var to mænd tilstede da hun sov hos sin veninde.puha hvor den stinker.

Hmm pingvinspasser
Måske skal hun bare vænne sig til at takle al den nye opmærksomhed hun får, på en god måde. Hun skjuler måske sine handlinger for dig, fordi hun ved du er skeptisk over for den måde hun takler det på nu. Men uanset hvad, synes jeg hun skylder dig en ret så god forklaring på hvorfor hun pludselig havde skiftet tøj, og sovet hos sin veninde.

Overvåget..? jahn
Hmm.. når jeg læser dit indlæg,så forstår jeg måske godt din kone,hun føler sig overvåget og umyndiggjort.
Du burde da være stolt af hende,hun har fået lavet et indgreb som gør hende attraktiv og hun udstråler selvtillid,hun er blevet en kvinde.Du havde vel ikke regnet med,at hun fik lavet større bryster og hverdagen ville være den samme.Hun vil da bekræftes i,at det hun fik lavet var det rigtige.Du burde da bakke hende op,det tror jeg du vil nyde stor glæde af i jeres samliv,hun samler appetit ude og spiser hjemme,vis du forstår.
Hun har skiftet tøj,ja men står manden og siger hun ikke må gøre sig lækker når hun skal i byen,så forstår jeg hende sgu godt.At hun har sovet ved en veninde,kan jeg ikke se om var aftalt,men det er da et spørgsmål om tilid til hinanden,hun kan jo rent faktisk have sagt sandheden,der behøver ikke være spøgelser alle steder.
Julefrokosttiden,hmm,hun skal vel ikke til firmajulefrokost hver weekend,så vil jeg da gerne vide hvilket firma,de må have det sjovt.
Nej,jeg tror du skal bekræfte din kone i hendes nye jeg,prøve at lægge noget af din misundelse på hylden og nyde en kvinde der endelig tror på sig selv.
Held og lykke.. og god weekend

Over halvdelen af Anonym
Dem der går til julefrokost, er deres partner utro, mener at der for et par år siden blev spurt 1000 kvinder og 1000 mænd ud af dem var de ca 600 kvinder deres partner utro og ca det halve mænd, så ja julefrokost er ikke at spise, det er også at afprøve sin kolega i sengen, som man har gået op af hele året

Svar Neslo
Tillid er fint, men det kræver jo lidt fra begge sider. Det er svært at bevare tilliden, når hun har ændret sig til et totalt opmærksomhedskrævende flirt. Det er jo ikke sådan, at hun ikke får opmærksomhed fra mig. Hun har bare ikke kunne håndtere, at den nye opmærksomhed. Jeg har ikke noget problem med at hun viser sig lidt frem og flirter lidt. Men jeg har et problem med, at hun muligvis ikke ved hvor grænsen går.
Egentlig er det meget enkelt. Enten kan jeg leve med den hun har udviklet sig til eller også går jeg ud af forholdet. Tror ikke hun ændre sig lige med det samme.

Hmmmm Neslo
Du er fandme en stor trøst :-)

Jeg er.... Neslo
ikke sikker på, at jeg ville fortælle min kæreste om to piger, hvor jeg overnatter. Det er måske meget naturligt, at gå lidt stille med noget der kan misforstås.

Det er.... Neslo
ikke sådan, at hun ligefrem skjuler det.... nærmest tvært imod.
Det var aftalt, at hun skulle sove hos veninden. Det med tøjet irreterer mig, fordi det virker overdrevet. Det er da OK at vise frem hvad man har, men hun behøver jo ikke stikke dem helt op i hovedet på andre mænd.

Handler.... Neslo
det ikke mere om gensidig respekt? Hvis man har kendt hinanden længe, så kan man vel godt forvente en vis hensynstagen til hinanden.

nå nå airimorten
så er du jo ikke et hak bedre,hvad faen jamre du dig så for?

Helt ærligt Hammond
Din kæreste opfører sig som en luder. Jeg har hørt det før, at nogle piger der får silikone patter går helt amok. De kan ikke tåle den nye opmærksomhed som de får fra mænd. Totalt uden stil!
Hvis hun er så flirtende, som du beskriver, så er der nok sket mere med de to fyre hos veninden, end der burde. Hun har jo nok taget tøjet af, da de skulle sove. Hvis hun i forvejen er vild med at vise sine patter frem, så gæt selv hvad der er sket i den situation.
Hvis du allerede nu har mistanke til hvad der vil ske til hendes julefrokost, så er der sgu nok noget om det. Du kan være helt sikker på, at mændene ikke vil holde sig tilbage. Ja, jeg melder mig frivilligt :-P
Nit råd er at udnytte hende seksuelt til du er træt af hende og så finde dig en anden mere fornuftig pige.

Jaloux det ku være mig
Hej
Jeg gik egentlig på nettet for at finde trøst. Min mand er så jaloux, at det ikke er til at holde ud. Det dræber simoelthen vores forhold. Vi har været gift i mere end 10 år og alligevel stoler han ikke på mig. Hvis jeg skal i byen uden ham, hvilket måske sker et par gange om året, så starter det samme bøvl, hver gang. Han påstår, at jeg gør mere ud af mig selv end hvis jeg skal med ham i byen. Jeg føler at jeg gør noget forkert, hver gang jeg ønsker at gå ud med mine kolleger, frem for ham og han har faktisk fået mig til at opgive, fordi jeg gider ikke alt det bøvl. Men er det rimeligt? Skal jeg spærre mig selv inde, bare fordi han ikke stoler på mig og for at undgå al bøvlen. - Det synes jeg ikke er rimeligt!!!
Tænk dig om en ekstra gang inden du brokker dig igen - har du grund til at mistænke hende? Har hun givet dig grund til at tvivle på hende?

Tak for dit svar... Neslo
Ja - jeg synes hun har givet mig grund til at tvivle, men jeg har ikke taget hende med hånden i kagedåsen. Af gode grunde har jeg ikke fortalt om alle episoder, men der har været en del.
Jeg har aldrig været jaloux på den måde, som du beskriver din mand. Vi har altid kunne gå ud hver for sig og jeg har da taget det for givet, at hun kunne flirte lidt uskyldigt med andre mænd. Med andre ord har jeg altid stolet på hende.
Det er dog kedeligt, at din mand har lyst til at låse dig inde i tårnværelset - synes ikke det er tilfældet her, men jeg vil da tage dine ord til mig.

Tøjte Rainer Bo
Du har opdaget at hun nu opfører sig som en tøjte.

Tag konsekvensen og smidt hende ud. Hun er ikke en værdig partner når hun er så løs på tråden.

Du vil ikke være kæreste med en luder vel ?

Det er da... Neslo
nok det bedste råd jeg foreløbig har fået herinde :-) Måske burde jeg følge det!

Problemer er... Neslo
jo, at jeg ikke ved om hun er løs på tråden. Der er forskel på, at være udfordrende flirtende og så at have sex med andre.

Ikke her Anonym
Dit indlæg har ikke en skid med flirt at gøre. Du burde oprette det under utroskab istedet. Synes din kæreste opfører sig som en billig luder. Hvis hun ændre personlighed fordi hun har fået store patter, så stopper hun sgu da ikke ved et uskyldigt flirt. Fyr hende.

Hurra Kattejammer
Hurra for kvinder i forhold med store silikone nødder, som er klar til at vise det frem, flirte lidt og en god gang utroskab. Du burde give hende en præmie fra os andre. Hils og bed hende oretholde den gode indsats.