At stoppe med at ryge hash?

At stoppe med at ryge hash? Anonym
"Life Sucks" helt ud af halsen -den følelse tror jeg også de fleste kender når de kvitter eller pauser røgen

De først 2-3 dage er værst.

Svedture om natten med koldsved

Kvalme og mangel på appetit - jeg tror man får kvalme fordi kroppen trænger til mad men samtidigt har man ikke rigtigt nogen appetit
...så tving mad ned det hjælper et stykke tid efter når maden har lagt i maven

tænk mindre, vær ligeglad, strit imod og græd hvis du kan.

måske det var en hjælp eller andre har ideer

Når du Trixie
Ikke kan se hvor forkert det er så, . . .ja, .hvad skal man så?

motion !!! hunløve
motion er super godt,det kan bare være en laaang gåtur hvis man ikke orker andet...Hvis du går en lang tur på 5-10 km.så får du frisk luft og bliver så træt så du bare sover dig ud af kvalmen...Pøj pøj med at holde dig fra det skidt som hedder hash....Ps,du kan købe håndvægte,ministepper,mave træner til hjemmebrug,så hvis du har det dårligt så bare sæt noget godt musik eller film på tv,et .... træn og træn....du bliver træt og får en god firgur af det....[:)]

Alliér dig! isadorawing
Nu ved jeg ikke hvor i landet du bor, men de fleste steder kan du finde grupper af andre, der også kæmper med at stoppe og som bruger hinanden som støtte. Enten bare til at snakke med når trangen bliver for stærk eller til at mødes og lave noget med. Prøv evt. at henvend dig anonymt til dit lokale misbrugscenter og hør om der er sådanne grupper i deres regi, eller gå til et NA-møde... Og så find dig en hobby at gå vildt meget op i :o)

ja, motion er også godt Anonym
løbeture hvor man løber sig selv helt næsten ud så kommer man hurtigere ovenpå og husk lige massere af vand så skidtet hurtigere kommer ud, og bliv ikke så frisk blive at du starter med at ryge to dage efter igen :) tænk positivt, da det jo er lækkert med en joint, bare man husker når man skal stoppe og hvad det indebære, så prøv at huske det som noget godt også og ikke kun skidt.

det ligger i tankerne Diogenis
Denne her historie har jeg hørt en million gange fra folk som holder op.

Har selv holdt op en masse gange og har aldrig i mit liv haft abstinenser, nok fordi jeg var afklaret med mig selv inden jeg holdte op, og fra den sidste røg inden senge tid, tænker man ikke over det mer.

Det er faktisk meget lættere end folk tror.

brug for hjælp markus
jeg er en meget stor hash ryger... jeg ryger mindst 3-4 joints om dagen. hvert joint indholder mindst en gram. jeg har det ufateligt hårdt med det. jeg er ung 20 år. og kan ikke styre det.. jeg arbejder og jeg lever rigtig lykkeligt men det hash giver mig mangel på søvn det giver mig mad forstyrelse det rammer virkeligt min hjerne og jeg kan mærke det..det er blevet en slags medicin for mig.. uden hash kan jeg ikke spise jeg mener at jeg ingen apentit har før jeg har indhaleret noget hash i min krop.. stakkels krop.. jeg har røget i ca 6-7 år og det er meget jeg snakker om.. jeg står i et miljø hvor hash flyder over alt jeg bruger ca 200 kr om dagen bare på hash. jeg tror jeg har røget 4 kilo i mit liv.. uden pis.. min hverdag. jeg står op ryger en joint med det samme uden snak og uden tvivl. efter jointen i ca 20 minutter begynder jeg rigtigt at være sulten. og så er det spise tid ok jeg bliver medt og drikker self noget vsnd eller juice og så er det næsten blevet tid til en joint til. nå det var så joint nr 2 kl er ca 16-17 stykker og det er ved at blive spise tid igen. sidder med familien og spiser snakker lidt og alt er som det skal.et par timer efter tager jeg mig en tur ud sammen med gutterne og kan ikk undgå at ryge mindst 2 joints mere.. kl er nat og skal på arbejde har fri kl 04 om morgen og kan sagtens gå galt igen og ryge måske en mere..det helt galt.. jeg har prøvet at tage mig sammen men det går galt afsted igen.. jeg ved ikk hvorfor men jeg kan bare ikk holde mig væk fra det gift jeg ryger.. jeg vil så gerne stop med det og tror snart jeg gøre noget ved det.. men ved bare ikke hvad jeg skal gøre.. jeg har brug for hjælp.. hvsd skal jeg gøre jeg kan ikk undvære hash det er som om det er blevet en del af mit liv nu.. jeg sidder og skriver det her fordi jeg virkelig har brug for hjælp.. jeg prøver at træne for at glemme hash men nej lige efter jeg har trænet så det første jeg gøre det er gæt en gang.. en jont. jeg arbejder men kan ikk undgå hash på arbejdspladsen self.. jeg går en tur og hashen skal være der.. jeg prøver bare at fortælle at jeg har et problem og kan virkeligt ikk selv løse det.. jeg har brug for hjææællppp hjælp mig..,

yes yes boogiedown
Så ryg dog den fed

FOKUS og VEDHOLODENHED RealSmoker
Det kan være svært at komme ud af misbrug, især når man ikke kender til en dagligdag uden. Jeg har røget hash gennem mange år, måske lige under 10 om dagen. Har også haft stoppet og ska nok snart have en pause igen. Det er hårdt, men når man først kommer ud over svedturene bliver det bedre og bedre. Nogle får tankemylder, men hva fanden.

Vær opmærksom på at holde fast i stoppet. 4-5 uge kan godt være lige tidspunkt du netop får lystr til at ryge igen, LAD VÆRE. Du kan også blive syg, hvis det ahr været meget slemt.

Anyway, holder man først en dag er det bare at tage den næste. Dyrk motion,m tag evt. sovemedicinb his det er svært. Jeg sov ført ordentlig efter motion efter der var gået 1½ måned. 1 måned sov jeg ikke de første 3 timer, vågmnede hver time, mine øjenlåg hoppede og meget mere. MEN JEG STOPPEDE:D

Håber det ku hjælpe lidt:)


BoogieDown, hld nu din kæft, du er ikk engang en rigtig smoker din bitch

Min 5 Dag MitNavnErHemmeligt
Siden i Torsdags har jeg ikke røget, og det har først slået mig lige nu at det 100% er pga hashen. Jeg ved ikke hvorfor jeg ikke kom på det noget før, jeg har diarré kan intet spise nedtur svedeture og meget små angst anfald.

Normalt har jeg det fint til dagligt, spiser dog ikke så meget som jeg plejer og træner ikke så seriøst mere.

Jeg har været vandt til at ryge hver dag, har aldrig troet jeg var afhængig da jeg normalt godt kunne stoppe med at ryge en dag eller to (hvis jeg ingen penge til røg havde)

Nogle steder står der det tager 10dage at komme over, nogle siger op til 5måneder.
Hvad er det rigtige? Og hvad vil der ske hvis jeg kommer til at ryge en joint igen efter jeg har fået det bedre?

Og nu vil jeg ikke lyde dum på nogen måder, men hvis jeg ryger en joint nu hvor jeg har det dårligt, vil jeg så få det godt igen? Eller vil det blive være?

Tror selvom jeg kommer ud af hashen, så kommer jeg desværre til at savne fællesskabet samt følelsen.

Håber i kan svare på mine spørgsmål, og tak til han/hende der startede dette indlæg.

Svar Thomas......
Hey.

Jeg kender den følelse du har udmærket. Jeg har selv røget 10 joints om dagen i en lang periode. Der er en masse meninger om hvor lang tid det tager for at blive ''clean'' men efter mine erfaringer er det individuelt og kommer også an på hvor stor din afhængighed er. Da jeg røg kan jeg huske følelsen af at jeg aldrig ville blive lykkelig uden hash. Men efter lang tid begynder den at fade ud. Det er kun en illusion der er skabt af din afhængighed. Hvad angår det sociale er det rigtig svært, jeg har kun beholdt de vigtigste af mine ryger venner, for ellers er det den største risiko for at falde i hvis man bare hænger med de samme som man plejer. Det hele bliver bedre efter tid, keep that in mind.

Hjælp WWE
Prøv at søge hjælp/råd i din kommune. Ellers så find noget andet du kan lave i stedet for at ryge hash[:)]

Man du kan spørge venner eller familie om råd hvis de da har prøvet det før :)
Mvh WWE [;)]

............ tarzan---
så du prøver at sige til en mand er prøver at holde
op med at ryge at han skal fortæstte trods han har det hårdt ?

dit stupide fæ
jeg håber du bliver kørt over

psychedelia.dk tarzan 2
Til alle der har spørgmsål og vil have hjælp
omrking hashstop råder jeg til at smutte ind
på www.psychedelia.dk og spørge.

Det er et HR borad, dvs de ikke går ind for
at folk mætter sig med narko og diverse sager,
hvis du spørg til råds hvordan du kan stoppe os.v
kan de 100 % hjælpe dig, da der er mange mennesker
derinde der har været udsat for det samme.

Mit første skridt. Rodriguez4700
Jeg har idag, efter 10års intensiv hashrygning, taget mit første skridt imod at lægge hashen på hylden. I min kommune (4700) er der et misbrugscenter, hvor man møder andre mennesker med stof problemer. Det er alle nogen jeg har noget tilfælles med (hash) godt nok er der mange "junkier" som er hardcore narkomaner.

Det er ikke nogen jeg personligt snakker med, men hash er det mest brugte stof i Danmark, så der er mange som mig, med præcis samme problemer. Det er mennesker som helt klart hjælper mig, og omvendt ved at dele erfaringer indenfor området. de er en stor støtte. Det bedste ved dette sted er, at der bliver tilbudt gratis akupunktur, som jeg personligt synes virker. er ret sikker på at det er noget de fleste kommuner tilbyder. undersøg det jeg kan kun anbefale det.

Desuden er socialrådgiverne sådanne nogen steder utroligt hjælpsomme, og selvom de ikke selv sidder i lorten, ved de præcis hvad man går igennem, de fleste af dem har jo været i faget i mange år, og ser og ved, hvordan stofmisbrugere tænker.

Og til Bogiedown. Du er en mere svag sjæl en alle stofmisbrugere i verden. sådan er det jo for mennesker, der rakker ned på andre for at føle det bedre selv. du må ha et virkeligt nederen liv. Og hvis jeg mødte dig på gaden, ville jeg prygle dit fjæs helt i smadder, og pisse og trampe på dig mens du ligger ned. præcis som du gør det mod andre. med den attityde løber du ind i en seriøs WOOPASS;-) Fucking so.

LOL anonym
Det siger jo lidt om hvordan du, som er inkarneret hashryger, tænker (lad mig kun gætte på om du nogensinde har passet et fuldtidsjob): Citat "Hvis jeg mødte dig på gaden, ville jeg prygle dit fjæs helt i smadder, og pisse og trampe på dig mens du ligger ned" -hashrygere er i bedste fald småskæve og ikke til fare for nogen (tænker på hvordan I kan styre kogeren bag et rat) - i værste fald voldelige egoister, der puster sig op fordi nogen gi'r jer lidt kritik.

Selverkendelse er vejen til et lykkeligere liv:O) Qvinde i 20´erne
Jeg er en kvinde som har røget hash i godt 7 år. Plejer at ryge en højest to joints om dagen, og i mit eget selskab. Det er kun meget få mennsker der ved at jeg ryger.. Jeg vil betegne mig selv som en fin dame, og jeg tror skam ALDRIG, at nogen har kunne gennemskue mit misbrug, for det er det når man ryger hver dag, om man vil det elle ej. Men hold da op hvor har jeg skammet mig over at være afhængig. Det har virkelig været en stop klods socialt og i mange andre sammenhæng, det har gjordt mig så ulykkelig og meget usikker. Nu har jeg været hash røg fri i 4 uger nu, og jeg er mega stolt,[:D] Det er første gang jeg har holdt den så længe, og jeg har aldrig været så glad og stolt. Nu kan jeg mærke mig selv, og er pludselig til stede i sociale sammenhæng. Jeg har brugt sporten som mit værktøj, træner mellem 5 og 9 timer om ugen. Jeg har i starten brugt alkohol som andet værktøj lige før jeg skal sove. Men det har jeg ikke rørt i en uge nu, da jeg ikke har behovet længere. Jeg er sikker på at jeg holder det denne gang, fordi at jeg VIL, og er meget ærlig over for mig selv, og kan ærkende at jeg har et problem. Jeg har ikke haft nogen til at hjælpe mig, så det har været ren selvhjælp, hvilket kan været meget svært, og det har også taget mig flere år bare at prøve at stoppe.
Så til dig som gerne vil stoppe med at ryge. Du skal ærkende at du har et problem, og du skal VIRKELIG ville stoppe, og så skal du holde dig væk fra dine ryger venner, ellers går det aldrig. Du skal finde dig nogle interesser, og hvis du har besvær med at sove uden røg, er det et godt suplement at drikke alkohl om aftnen. Du vil uanset hvad få svedeture, vende og dreje dig om natten den første uge. Men med tiden blir det meget bedre. Husk at græde hvis det blir for hårdt. Hvis du har venner/ familie, som du kan betro dig til, så snak om hvordan du har det, og kom ud med alle dine frustrationer, for du vil nemt blive fristet til at købe nyt røg når det hele bare er noget lort. Og husk, på et tispunkt vil du måske opleve at det bare går så godt, at du har lyst til at belønne dig selv, så LAD VÆR med at belønne dig med hash, for det er direkte vej ned i lorte hullet igen. Til dig som virkelig ønsker stoppe, vil jeg bare ønske held og lykke, og jeg er ikke i tvivl om at du med tiden vil blive rigtig rigtig glad.[:D]

Selverkendelse er vejen til et lykkeligere liv:O) charlee
[quote="Qvinde i 20´erne" post=2357599]Jeg er en kvinde som har røget hash i godt 7 år. Plejer at ryge en højest to joints om dagen, og i mit eget selskab. Det er kun meget få mennsker der ved at jeg ryger.. Jeg vil betegne mig selv som en fin dame, og jeg tror skam ALDRIG, at nogen har kunne gennemskue mit misbrug, for det er det når man ryger hver dag, om man vil det elle ej. Men hold da op hvor har jeg skammet mig over at være afhængig. Det har virkelig været en stop klods socialt og i mange andre sammenhæng, det har gjordt mig så ulykkelig og meget usikker. Nu har jeg været hash røg fri i 4 uger nu, og jeg er mega stolt,[:D] Det er første gang jeg har holdt den så længe, og jeg har aldrig været så glad og stolt. Nu kan jeg mærke mig selv, og er pludselig til stede i sociale sammenhæng. Jeg har brugt sporten som mit værktøj, træner mellem 5 og 9 timer om ugen. Jeg har i starten brugt alkohol som andet værktøj lige før jeg skal sove. Men det har jeg ikke rørt i en uge nu, da jeg ikke har behovet længere. Jeg er sikker på at jeg holder det denne gang, fordi at jeg VIL, og er meget ærlig over for mig selv, og kan ærkende at jeg har et problem. Jeg har ikke haft nogen til at hjælpe mig, så det har været ren selvhjælp, hvilket kan været meget svært, og det har også taget mig flere år bare at prøve at stoppe.
Så til dig som gerne vil stoppe med at ryge. Du skal ærkende at du har et problem, og du skal VIRKELIG ville stoppe, og så skal du holde dig væk fra dine ryger venner, ellers går det aldrig. Du skal finde dig nogle interesser, og hvis du har besvær med at sove uden røg, er det et godt suplement at drikke alkohl om aftnen. Du vil uanset hvad få svedeture, vende og dreje dig om natten den første uge. Men med tiden blir det meget bedre. Husk at græde hvis det blir for hårdt. Hvis du har venner/ familie, som du kan betro dig til, så snak om hvordan du har det, og kom ud med alle dine frustrationer, for du vil nemt blive fristet til at købe nyt røg når det hele bare er noget lort. Og husk, på et tispunkt vil du måske opleve at det bare går så godt, at du har lyst til at belønne dig selv, så LAD VÆR med at belønne dig med hash, for det er direkte vej ned i lorte hullet igen. Til dig som virkelig ønsker stoppe, vil jeg bare ønske held og lykke, og jeg er ikke i tvivl om at du med tiden vil blive rigtig rigtig glad.[:D][/quote]

Det er sateme da et rigtigt flot indlæg med en masse selverkendelse.
Tillykke med resultatet! [f] [f] [f] [sun] [sun] [f] [f] [f]

M.v.h.
Charlee
[sup]der aldrig har røget![/sup]