At studere og flytte til en anden by?

At studere og flytte til en anden by? Peter Belli
Hej, jeg vidste ikke rigtig hvor jeg skulle smide mit indlæg henne, så det blev altså herinde. Håber ikke det gør noget! :)

Da jeg har planer om at starte på HF til sommer, så har jeg tænkt lidt over om jeg ikke skulle flytte til Århus og starte på en frisk mht min tilværelse. Grenå som er stedet hvor jeg bor nu, siger mig absolut ingenting, de fleste af mine venner er ikke eksisterende, eller flyttet andetsteds hen. Jeg er faktisk den eneste der har hængt fast i den gamle rille, fordi jeg har været bange for at rive mig løs fra mine trygge rammer. Rammer som egentlig ikke er så trygge mere nu, så derfor vil jeg videre og prøve noget nyt.

Som sagt, jeg har intet der holder mig tilbage mere nu. Grenå er dødens pølse og jeg har altid drømt om at leve i en by hvor der rent faktisk sker noget. Århus er tiltalende, den virker meget åben og kulturel. Det er ting der tiltaler mig.

Da jeg jo alligevel har planer om at gå videre på Universitetet efter HF, så synes jeg bare ikke at det gjorde noget hvis det allerede skete nu, at jeg bosatte mig i Århus. Problemet er bare at jeg er fuldstændig blank mht hvordan jeg skal bære mig ad. Jeg ved ikke hvilke hjælpemidler jeg skal ta' i brug. I Århus er der ikke, ligesom i Grenå, kun ét gymnasium, men der er jo en hav af muligheder, ligesom der er et hav af boligselsskaber. Det hele er jo større end det jeg er vant til, her går man bare ind på det lokale gymnasium/boligselsskab og melder sig til. I Århus er det anderledes, så derfor kunne jeg godt bruge noget hjælp mht hvad og hvordan man skal bære sig ad, for man er jo bange for at man gør det forkerte, tænk hvis man ender i en skod lejlighed i udkanten af byen, imens at det gymnasie man går på, ligger i den stikmodsatte ende. Det ville jo være et rod. Desuden, der må da være nogen billige lejligheder at finde, eller tager jeg fejl?

Har I nogen erfaringer? Så kom med dem! :D

Opsøg en studievejleder Missy S.
undskyld jeg spørger, men ligger grenå i jylland?

eller i sjælland .. vil ellers have sagt at du skal kontakte en studievejleder i fiolstræde ved siden af nørreport .. :)

men du kan ringe hvis du bor i jylland.. eller også kom til kbh .. der er MERE liv .. :D

Grenå ligger i jylland.. Peter Belli
Hehe, har overvejet sjælland, men Århus er mere centralt i forhold til mine venner og familien, derfor jeg bliver her i Jylland. :)

Afsted til Århus flaks
Der er ikke så meget at tænke over der. Det virker som om du har genenmtænkt det. Og er Grenå den dødens pølse for dig nu. Så er den det nok også om et år eller to. Du skal nok nærmere se på hvor du ser dig selv om 5 år.
Ser du dig selv i Grenå om 5 år og hvad laver du? Hvad er udsigterne jobsmæsigt for det du vil i den by?
Bare pak tasken. Du kan altid flytte tilbage hvis det ikke var hvad du troede eller håbede.
Århus er iøvrigt en pragtfuld by.[:)][:)][:)][:)]