at være ambassadør

at være ambassadør Hængekøje
Kære Trine,

for et par år siden fik jeg amputeret mit ben efter en trafikulykke. Det og andet er lagt bag mig, men enkelte ting er aldrig lykkes at komme igang med igen.

Der er massere af kvalitet i mit liv, og jeg har mange gode venner, der giver min tilværelse perspektiv. Men jeg lykkes ikke længere at ville nå noget. At være mere end det jeg kan.

Ambitionerne strække sig kun til at kunne gøre hvad jeg kunne før. At komme rundt i København. Gå til koncerter, i biografen. At nyde efterårets blade vrimlende foran mig ned af cykelstien.

Jeg mangler det der skal til for at se ud over det jeg kender, dér hvor jeg har været. Mine ambitioner er groet fast i at mit handicap ikke må begrænse min bevægelighed og mulighed for oplevelse, og bliver derved en begrænsning i sig selv.

Ordet ambassadør er en forpligtende titel. En givende og ærværdig titel. Hvad ligger du i den? Og hvad giver dig ambitioner og mod?

Kærlig hilsen
mig i hængekøjen

[:)]

ambassadør for en god sag .... trinepanumkjeldsen
Kære du i hængekøjen ...

tak for dit indlæg - jeg blev meget berørt over at læse om din situation. Det sætter jo altid ens eget liv i perspektiv, når man hører om andres situation. Og jeg tænker virkelig over HVER dag hvor priviligeret jeg er og over hvor mange muligheder jeg har - hvis jeg griber dem og sætter dem i værk. For det kræver naturligvis et engagement og en stor portion energi - hvis man ska lykkes med sine ting og ambitioner ....det er jo også derfor det er sjovt, at gøre noget man ikke gjorde i går - eller aldrig har prøvet før ....

Ambassadør for hjerteforeningen....ja, jeg var aldrig i tvivl om, at jeg ville påtage mig hvervet, da jeg blev spurgt. Det er faktisk det bedste, jeg har lagt navn og ansigt til. Og for mig betyder det, at jeg kan være med til at sætte fokus på en (hjerte)sag, der trænger til mere forsknig, flere penge - og et nyt syn på kvinder og de sygdomme vi rammes af.
Så jeg går ikke så meget op i titlen - synes mere det er en ære, at få LOV til at være ambassadør for en SÅ vigtig sag......Kan jeg være med til at redde bare een kvinde mere fra en hjerte-kar sygdom - har det været det hele værd.!!!

Og hvad gir mig så ambitioner og mod ?...tjahh, jeg tror jeg har en "indre" lyst og evne til at udfordre mig selv - hele tiden. Det er med til at give mit liv indhold og selvværd ...og det gør, at jeg hele tiden blir klogere på mig selv og min psykiske/fysiske formåen.

Seneste har jeg udfordret mig - fysisk. For et halvt år siden besluttede jeg mig for at tilmelde mig Berlin Marathon...altså at løbe 42,195 km gennem Berlins gader.
Og det er ikke bare noget "man" gør - det kræver selvdisciplin, mod og en rigtig god fysik. Så jeg har trænet ekstraordinært meget det seneste halve år - og for nogle uger siden gennemførte jeg så mit livs første marathon - i den tid, som var mit mål - nemlig 4 STIVE timer.
En fantastisk oplevelse!!!! - der har gjort mig stærk, stolt, har sat min fysik på en hård prøve. Har fkatisk været mentalt "høj" på oplelvelse lige siden .
Derfor er mit budskab (mest til mig selv naturligvis) - gør noget du ikke gjorde igår - lær af det og bliv stærk af det!!!

Så held og lykke med ambitionerne fremover - og husk så - vi kan OFTE mere end vi selv tror.

bedste hilsner fra trine Panum :-)

flot gået posilise
Kære Trine


Tillykke med dine flotte resultater og din evne til at sætte dig mål og nå dem!

Jeg tager hatten af for, at du klarede det og ja, jeg tror du har ret, at det gælder om at være ambitiøs og sætte sig nogle mål, som udfordrer en indenfor de ressourcer, som man nu en gang har - for ellers kan det vel også være med til at give dårlig samvittighed?

VH Posilise