at være heldig..

at være heldig.. jacob.lykke
her er en lille historie fra den forgangne weekend.

jeg var blevet inviteret til fødselsdags fest i KBH, og spekulerede på om jeg nu kunne vende nok 25 øre for at få råd til at smutte til hovedstaden, det blev dog besluttet at jeg selvfølgelig skulle med til festen, og lørdag tog jeg så afsted.
når man nu alligevel bruger en masse penge på at komme til fest, så langt væk, må man også hellere få så meget ud af det som muligt, så jeg besluttede at når jeg nu alligevel var derovre, kunne jeg lige så vel tage ind og se fodbold, VB havde jo fundet til købsstaden.

vel ankommet til festen, mødes jeg af fødsellaren og en anden af mine gode veninder. dejligt at se dem igen. finder ud af at der er alt hvad hjertet begære af våde vare, og får da også en lille ski' på i løbet af aftenen.

ingen fest uden oprydning, det skal jo til, og da jeg nu havde overnattet så måtte jeg hellere give en hånd med.
efter oprydning fik fødsellaren og jeg et lift hjem til hende af hendes fætter, han havde været på arbejde hele natten og var godt træt, tilfældigvis havde han fået et par fribillet til fodbold kampen, og da han spurgte om vi ville have dem, sagde jeg straks ja. så sagt så gjort, vi tog i parken (første gang for mig), så VB får hug og skyndte mig så ned til hovedbanegården for atter at finde Jylland.

jeg brugte nok 600 kr på denne tur, men jeg fik mine gode venner at se, havde en super hyggelig aften med fri sprut og kom gratis til fodbold.
de 600 kr kunne lige så vel have gået i sprut på en bytur i Århus, men mit held var altså at jeg fik mere for pengene ved at tage til KBH.

tak for en god weekend.

mh Jacob