At være nyforelsket! (:

At være nyforelsket! (: Anonym
Halløj derude! [;)]

- Her for nylig tog jeg mig sammen, og prøvede at snakke med en fyr som jeg havde gået og luret på et stykke tid.. Det viste sig at være en hyggelig snak vi fik [:D]
Så lige inden at jeg skulle gå, så spø'r jeg ham om jeg måtte få hans nr. og han sagde ja da og så fik jeg det :D.. Jeg følte mig pisselykkelige da jeg var på vej hjem!
Jeg var endda lige ved at gå ind i en dør xD.. det var som om at være fuld bare på en anden måde..
Følte mig helt beruset.. Og nu kan jeg ikke tænke andet end på næste gang jeg ser ham og hvad han mon vil sige .. Og om han mon invitere mig ud?..

Min pointe er bare at jeg tog en chance og endelig gjorde noget jeg ikke turde.. Jeg tog mig sammen!!.. Og er lykkelig for at jeg gjorde det [;)] Og vil bare gerne sige til jr andre at det er fandme det værd.. Om den anden part er intresseret eller ej, så er det dejligt at få besked..

K.H. hende der svæver på en lyserød sky [:$]

p.s. det bedste ved det hele er at jeg var bare mig selv!! [f]

Har været der Twist
og jeg var mega-lykkelig, da jeg fik hans nummer. Dagen efter fik jeg at vide, at han havde noget kørende med en anden[:*(]

lyseslukker thecaveman
Er det vigtigste ikke, at turde være sig selv.

Og får positiv respons på det. Det er da dejligt for hende. Hun er ikke blevet lovet 50 års ægteskab, men hun skal møde ham igen. Dejligt for hende.

Hvad der sker derefter er en del af livet. Jeg håber hun bevare sin lykkerus.

Venlig hilsen

Grøn[;)]

ja for satan :P Anonym
Yay, mange tak :P