at virke ligeglad?

at virke ligeglad? Den fortvivlede.
Hej. jeg har et kæmpe problem som jeg håben nogen vil tage seriøst og hjælpe mig med.
Min kæreste har sukkersyge og med det følger der jo en masse ting og sygdomme. For et par måneder siden fik han konstateret nerve betændelse i fødderne som er kronisk. Han kan ikke sove om natten begrund af de store smerter og sover så tit om dagen, men det irretere mig så meget. Det er jo ikke kun et par timer, mange gange kan det være en hel dag. Jeg elsker ham rigtig højt og vil nødig gå fra ham, jeg ved jo os godt at det ikke er hans skyld!

Jeg har så endnu et problem, jeg har selvfølgelig mine venner og veninder men jeg føler mig så alene når han ikke er hjemme og er ude med hans venner selvom jeg er sammen med mine og det resultere tit til at jeg bliver sur på ham. hvad skal jeg gøre og ændre for at virke bare en smule ligeglad med at han er ude og more mig når han ikke er hjemme? - Jeg føler nemlig at han er ligeglad med om jeg er ude med mine venner og veninder.

HJLÆLP MIG. er der nogen der har det på samme måde?

Hilsen den der vil virke ligeglad! [:$]

ligeglad? momsy
Måske er han ikke ligeglad, men accepterer i stedet, at DU også har behov for at se DINE venner ind imellem? Det har alle vel.... og man skal ikke blive FOR omklamrende og uselvstændig i et parforhold! Det undrer mig, at du har så travlt med at virke ligeglad? Hvad med at virke GLAD de gange, han IKKE sover, men bruger tiden på at være sammen med dig?? Ellers virker det da noget ynkeligt.... han har vel problemer nok endda, så du behøver ikke gøre det sværere for ham! Prøv at se problemerne lidt fra hans side? Held og lykke.