Att.: Jalmar

Att.: Jalmar brp unlogged
Jeg har kigget lidt på din profil. I mine øjne ser det ud til at ét er der du skriver om dig selv, og noget er den måde du er på...

Eksempelvis dette:

- "Et svar har altid flere sider - og er ikke besvaret før alle sider er belyst!"

Jeg undrer mig over dit valg af ling og citater du kaster med om dig mod Jehovas Vidner. Din kritik af Jehovas Vidner er stor og du ser skeptisk på alt der kommer fra især ftg, men...

Hvor meget af det materiale du linker til, har du tjekket oprigtigheden af?

Hvor ofte linker du til statistikker der blot bliver gentaget på forskellige sider?

Hvor mange af de omtalte problemer indenfor Jehovas Vidner er fra den virkelige verden, og ikke blot gæt og spekulationer?

Hvor mange af dine foretrukne sider, husker at fjerne anklager mod Jehovas Vidner, der viser sig at være usande?

Hvem er de personer der står bag indholdet på disse sider?

Husker DU at gøre opmærksom på risikoen for forkerte oplysninger hver gang du linker til diverse sites?

Jeg har mange flere spørgsmål, og jeg håber du kan svare kort og præcist på spørgsmålene, i stedet for at komme med din mening om mig som et Jehovas Vidne eller en historie du har hentet fra endnu en af dine sider...

fordomme sveland
Det kedelige ved Jehovas vidners fordomme, er desvare, den at der som regel er belæg for dem alle, Jehovas vidner vil så gerne føle sig forfuldte, så de gør det, at de går hen og bliver uretfærdige, fx. ved deres udstødelses politik. og så siger de at de er de eneste "sande" kristne. jamen så har du allerede de to vigtigste grund piller. til at være en hadet sekt. nu er de heldigvis små, og i kraftig tilbagegang, her i danmark, man ser dem ikke så meget ude at missionere, som de var før i tiden. og vi er alle blivet imune over for deres tilråb, om at dommedag kommer imorgen, jamen det sagde du også i sigste uge. kan vi drillende råbe tilbage.

men Jehovas vidner er bestemt ikke en tolerant religion. men det sjove er jo at, de siger at når kærligheden holder op med at være i Jehovas vidner, ophøre deres sekt. og på en eller anden måde, så syndes jeg allerede at det er sket. for hvorfor skal folk være der hvis de er tvunget til at være der? er åndeligt fanget? hvor mange vil der være tilbage, hvis Jehovas vidner ikke havde deres onde udstødelses politik mere?

ja det gad jeg godt vide :)

Udstødelse er nødvendig for at holde menigheden ren. traellen
http://debat.sol.dk/show.fcgi?category=6&conference=217&posting=736903

Ingen udstødes imod deres vilje. ftg
Jesus sagde: "Gå ud og gør disciple ... idet i lærer dem at holde alt det som jeg har befalet jer." (Mattæus 28:19-20)

Jehovas vidner er blevet undervist i Bibelen og har lært at holde alt det som Jesus har befalet.
Derfor er Jehovas vidner dem der holder Guds bud, og som du kan læse om i Åbenbaringen 12:17.
Hvis man ikke længere ønsker at holde alt det som Jesus har befalet, kan man ikke længere være et Jehovas vidne.
Med venlig hilsen, ftg.

Med al respekt... brp unlogged
...men hvem lyder fordumsfuld her: "Det kedelige ved Jehovas vidners fordomme, er desvare, den at der som regel er belæg for dem alle"

Herefter udtaler du dig om vores udstødelsespolitik, eller som vi kalder det, udelukkelse fra menigheden.

For at blive et Jehovas Vidne, må man kende Bibelen godt. Inden man får lov til at blive døbt ved et af vore stævner, må man først vurderes af tre ældste som i den forbindelse meget punktligt gennemgår over 100 spørgmål med pågældende. Det er spørgsmål vedrørende vores organisation, Bibelen og naturligvis vores Gud, Jehova.

Herefter sætter de tre ældste sig sammen, og diskutere om personen vil kunne leve op til de krav vi som Jehovas Vidner må efterleve. Nogle bliver sorteret fra, da deres handlinger ikke stemmer overens med Bibelens normer, de har ikke nok kundskab om Bibelen osv. Men dem der får lov, bliver døbt ved et stævne, hvor de bedes rejse sig op (medmindre de har et handicap der forbyder dem det), og herefter svarer offentligt på to spørgsmål.

De har nu gennemgået en lang række obligatoriske tiltag, der er med til at vise, at de VIRKELIG VED HVAD DE SIGER JA TIL!

På dette tidspunkt er der ikke nogen der mangler viden omkring vores udelukkelsespolitik. De ved, at hvis de senerehen IKKE ønsker at efterleve, hvad de ved dåben har lovet Gud Jehova, kan de heller ikke være et Jehovas Vidne!

Med al respekt Sveland... Det lyder meget som om, du ikke aner hvad du snakker om. Du tror vi døber med den ene hånd og udelukker med den anden. Situationen er dog helt en anden!

Hvor er Jalmar? brp unlogged
Han har lystet sig her på debatten i dag, men har ikke svaret på mine spørgsmål...

Virker som om han ikke vil!?