Audi VS Bmw

Audi VS Bmw basis
står og vil købe en bmw 320, toyota avensis, eller audi A4 alle fra 04-06 årgang..

hvilken bil kan i anbefale.

er 20 år

Kære du OvreFraTrailerparken
Kære basis

Du er stadig meget ung og jeg vil derfor stærkt fraråde dig at gå ud og købe en dyr bil, hvorved du sætter dig med gæld. Jeg gætter på, at du agter at sætte en tung fod på gaspedalen når du skriver "BMW" og "Audi", dette kan nemt gå galt når man er ung og kåd. Egentlig også i en Toyota familie-Avensis. Dertil er der en ren formue i værditab på næsten nye biler. Lægger du det hele sammen, så bliver du spændt meget hårdt for, økonomisk set.

For DIG vil jeg anbefale en Nissan Sunny, årgang 1996 f.eks. Motoren holder rigtig mange km og hvis du finder en, som ikke har stået og samlet rust ved vesterhavet, så kan du sagtens finde en god bil til 25.000kr. En bil i det prisleje vil JEG anbefale dig.

Selv var min første bil netop en Nissan Sunny, som jeg købte som 27årig. IDAG, som 36årig har jeg med anciennitet i forsikring samt opsparing en mere fornuftigt sammenhængende økonomi til at gå ud og købe sådanne drømmebiler, som du nævner.

Men du har måske vundet i Lotto?

til samtlige basis
vælger at svare til jeralle i den samme tråd..

min far er ik rig,

jeg har økonomien i orden, kører for tiden i en blå Audi A3 1,8 turbe 01, den betalte jeg 180.000 kr for i kontant, for ca 5 måneder siden. inden da havde jeg en BMW 318 fra 98,

jeg ska ik ud og låne nogen pange. jeg har pengene og har heldigvis et godt job med en super løn til ca 20-25000 efer skat, men arbejder så også 45-55 timer i ugen, så jeg har ik meget tid til at fræse rundt, og jeg kører faktisk meget roligt og fornuftigt, det kan man ik undgå med de benzin priser vi har nu

bmw aka2
Hej jeg vil helt klart sige du burde købe en bmw fremfor audi.3 af mine venner er selv gået fra audi til bmw og de siger alle bmw køre bedre men det er jo en smagssag..
selv har jeg een avensis 05 2.0 execute AUT. den kan jeg godt anbefale-køre som en drøm , men det er ikke en bmw(har haft en 330, men fik børn=sw)

anbefaling dengladebillist:)
Se bort fra Avensis'en, den er lidt kedelig til en 20 årig:) Dog ikke sagt til alle de glade Avensis ejere derude, at det er en dårlig bil, tvært imod.
Jeg er selv 22 år og haft en BMW 328i '99 og en Audi A4 2,0 multitronic '05. Utrolig glad for dem begge. Der er jo både fordele og ulemper. BMW'en har utrolige køreegenskaber med baghjulstræk - jeg vil helt sikkert anbefale en med 6 ben - lyden er utrolig lækker og de holder godt. Dog er BMW 3 serie kendt for at være lidt en tyrker dyt - lidt ærgeligt, at folk ser på den på den måde, men ser du bort fra det, får du en virkelig lækker bil der holder.
Audi A4 er jo næsten identisk med 3'serien, dog skal du op og vælge en med turbo eller v6, da min 2,0 var lidt sløv, selvom den faktisk havde multitronic.
Gå på dba og bilbasen udvælg 2-3 BMW'er og 2-3 Audi'er inden for din økonomi. Se dem og prøv dem, så du kan få en følelse af hvad du sætter pris af stil og smag. Alt i alt handler det jo om smag, da de begge er gode biler.

BTW god stil, at du har økonomi til den prisklasse som 20 årig. Og til alle jer derude.. hold da op en Nissan Sunny... tsk tsk.. Hvis han har råd skal han da gøre det. Det er jo i den alder det er sjovt, at have en ordentlig bil. Bare fordi man er ung, betyder det jo ikke, at man kører rådent og på striben - det jo ikke bilen der gør forskellen men personen bag rattet. Seriously.. der er ikke særlig højt til loftet i Danmark. Det lyder, som om nogen har ondt i den kære bagende:)

Mht. til sikkerhed, så kan det anbefales at tage den nye bil hen til en manøvre bane, for at afprøve de fysiske love og se hvordan du selv reagerer i ekstreme situationer. Det har ihvertfald hjulpet mig til at blive en bedre billist:) Enjoy