Autoglasmanden.dk han

Autoglasmanden.dk han manden1
er efter min mening en svindler.
Har købt en nyer bil hos en forhandler og har så fundet ud af at det stormer, en halv pelikan inden i bilen.
Kunne så se at den havde fået ny frontrude og at den var pisse utæt.
Får så fat i den forrige ejer af bilen og han oplyser at det er rigtig at den har fået ny frontrude for 5 mdr: siden. så langt så godt.

Jeg kontakter så autoglasmanden.dk og fortæller om det problem der er ved det rudeskift de har lavet og at jeg gerne vil havde at de udbedre det, de fik de oplysninger de skulle bruge, hvor den var skiftet og hos hvem samt forrige reg: nummer, så ville de undersøge sagen.
De ringede så tilbage efter nogle timer og her fik jeg så at vide at de kunne ikke udbedre det sjusk de havde lavet, fordi den forrige ejer fik ruden gratis, netop fordi den var utæt, så hvis deres sjusk skulle udbedres skulle jeg betale for ruden 3000 kr, der er mange måder at vaske hænder på og undgå at udbedre sit eget sjusk på, men de tager sku da førstepladsen.

Så et godt råd: skal i en dag havde skiftet rude, så undgå autoglasmanden.dk

Jamen var det rigtigt? Læser
Havde den forrige ejer fået den gratis?

nej og det manden1
Tror jeg heller ikke på, nu har jeg selv arbejdet i 15 år indenfor bilbrancen og har aldrig oplevet at der er et firma som forærer en autorude+arbejdsløn væk, bare fordi den er utæt, en ting der ville kunne ordnes på 15-20 min og så er den tæt.
Kommer der en klage, ja så vil de da udbedre den i stedet for at forære over 3000 kr til en kunde.
Tror nærmere at de ville prøve at få beløbet en gang til.

Dum ? Voiceless
Du er da vidst ikke rigtig klog... Der er da ingen der køber en bil, med garanti, og ringer til en anden mand efter 5 mdr. Hvad med at få den lavet på garanti hos ham du har købt den af ? Det er sku da det garanti er til for, ikke for at du skal bruge din tid på at blande dig i en gammel aftale mellem en kunde og et firma, som du ikke har noget med at gøre. Du har da slet ingen ret til at blande dig i deres handel, og når du ikke ved hvad der ligger bag, så er en påstand om "svindel" på din regning!

Håber du har en dårlig smag i munden! De ruder jeg har fået lavet ved autoglasmanden kan jeg kun give tommelfingeren op til, og give dem et stort ros for deres arbejde!

Mvh Thomas

Kvalitetsarbejde Jimmi W
Historien lyder mærkelig...Er du nu 100% sikker på at det er helt rigtigt det du skriver ?
Jeg arbejder hos autoglasmanden, og din historie lyder ikke som noget vi har foretaget os.
Hvis vi meget mod forventning har afleveret en utæt bil, så tætner vi den jo bare. (det tager 10 min.) Vi sætter da ikke en ny rude i, det er jo ikke glasset der er utæt....