Automatisk vidersendelse, forsvundet?

Automatisk vidersendelse, forsvundet? Anonym
Det ser ud til at den eneste funktion jeg benyttede mig af på sol mail, ikke længere eksisterer. Jeg håber I kan hjælpe mig finde den igen.
Automatisk videresendelse af alle emails der opfylder kriterier i stil med et spam filter. Det eneste man kan nu, er at lægge dem i en mappe forskellig fra indbakken. Før var der mulighed for at videresende dem til en anden email.

svar på automatisk videresendelse scherz
Hej

Denne funktion er ikke længere tilgængelig. SOL mail er en webtjeneste og at have en sol.dk konto kræver at man logger på sin mail for at læse dem.
SOL er gratis at anvende mod at vi viser reklamer i den forbindelse. Det skulle helst være en win win situation for alle parter [;)]

Med venlig hilsen
Scherz

re: svar på automatisk videresendelse Anonym
Det tænkte jeg nok. Er blevet træt af sol hjemmesiden, så fik mig en anden email, det var rart at kunne få videresendt mails herfra alligevel.

Bortset fra det vil jeg lige gøre jer opmærksom på, at jeres spam filter filtrerede emailen, der gjorde mig opmærksom på at der var kommet svar på dette indlæg, til spam mappen. Virker som en fejl at I ville betragte jeres egne mails som spam.

Spamfilter sherlock_holm
Det er (lidt) morsomt, at SOLs spamfilter kan hitte på at kalde helt uskyldige mails fra SOLs egen mail for spam.
Jeg har valgt at sætte sol.dk i "Sikkerhedslisten" over domainer, der aldrig opfattes som spam :-)