avast antivirus

avast antivirus carinamedk
Heey allesammen er der nogen der kender avast antivirus ?
- His hvordan ville i sååé scanne jeres computer for at se om den har virus ?
. På forhånd tak :)

Øhh... Aqa
.. - Åbn programmet og tryk på scan [:)]

AVAST hjælp Ibanez
Hej... jeg går ud fra at du har downloadet gratis versionen "home edition" på avasts hjemmeside.

efter du har installeret programmet spørger den om du vil scan din computer næste gang du genstarter. det svarer du selvfølgelig ja til. når du så genstarter din cpu, så vil den scane i fejlsikret tilstand, dvs det du ser er en blå skærm med en masse skiftende tekst.....dette kan godt tage noget tid!! ind imellem vil de spørge om hvad en skal gøre med de fundende viruser, her skal du følge anbefalingerne fra avast, eller "move to chest" for ikke at slette nogen vigtige komponenter. når den så er færdig vil din computer automatisk starte op i normal tilstand.

for eftertiden vil du avast overvåge din computer for virus angreb, du kan se nærmere på A ikonet i nederste højre hjørne ved dobbeltclike på denne.

der vil også være et ikon på dit skrivebord, hvis du klikker på dette kan man scan computeren igen, eller evt en fil, eller ekstern disk osv......herfra skulle det være til at finde ud af da den har en dejlig let brugerflad.....

håber det kunne bruge det til noget.

vh Ibanez

Det er ret simpelt Phusker
Jeg går ud fra at du allerede har installeret Avast på PCen?

Så højreklikker du på Avasts ikon i bunden i højre side af skærmen og trykker på "Start Avast antivirus"

Så får du et billede mens den scanner din hukommelse, og efter et minuts tid får du et andet billede.

Oppe i venstre hjørne af det billede er der en pil opad som du trykker på, og så kan du vælge start scanning. Så vil du blive spurgt om hvad der skal scannes, og det vil som regel være dit C drev.
I det samme billede kan du også ændre indstillingerne og opdatere filerne hvis du vil være sikker på at have de nyeste AV filer.