bækkenløsning, hvordan havde i det?

bækkenløsning, hvordan havde i det? gravid 24
Hej
Jeg er nu midtvejs i min første graviditet, har virkelig allerede haft meget besvær da jeg for flere uger siden fik konstanteret bækkenløsning, hvilket har resulterte i at jeg har lagt en hel del i sengen og hver gang at jeg har skulle flytte mig bare lidt gør det kanon ondt, men her på det sidste hvor jegstadig er sygemeldt kan jeg jæbvenligt have en god dag hvorefter et dagen efter er ødelagt er det normalt??
hilsen den fortvivlede

22 uge krm
hej jeg har haft problemmer med bækken siden start og har været sygemeldt siden uge 12 og er stadig sygemeldt og er nu i uge 22. men mine problemer med bækken er også nået der til heldigvis hvor jeg har nogle gode dage og nogen rigtige dårlige, det jeg passer på er bare ikke at overbelaste mig på mine gode dage for hvad der går godt kommer ikke skidt igen og det er de forholdsregler vi desværre bliver nød til at tage, de dage der er gode tænker jeg også på hvorfor jeg ikke er på arbejde eller andet men det nytter ikke hellere tageden med ro og nyd de gode dage gør ikke noget dumt fordi du lige har det godt en dag. så jeg har gjort op med mig selv at selvom det kan blive en lang graviditet så erjeg sygemeldt til den lille kommer ud så har jeg intet gjort forkert, og så må man tage det gode med det dårlige, for alle der har haft disse smerter ved det er ikke pjat :-)

rigtig god forsat graviditet
hilsen den 25 årige 22+2

2 gange Charlieh
Hej
Jeg blev sygemeldt første gang i 17 uge, hvor jeg straks fik trochanterbælte på som skulle sammenholde bækkenet. Jeg fik plastre på ryggen som skulle "nive" når jeg gjorde en forkert bevægelse og al mulig undervisning i hvordan ens hverdag skulle forholde sig. Jeg kunne ikke støvsuge eller lign. Mit bækken skred flere gange og jeg gik til fysioterapi. Min mand lærte at hive mig på plads. Efter fødslen havde jeg det lidt bedre og gik stadig til behandling oh fortsatte med at have bælte på. Efter ca. et år havde jeg det bedre. Næste graviditet forholdte sig desværre på samme måde. Sygemeldt ret tidligt og stærke smerter. Stadig 12 år efter har jeg efterveer og kan blandt andet ikke løfte tunge ting eller stå op for længe. Min behandler fortalte mig at hvis jeg ønskede en ny graviditet var det i kørestol, hvilket jeg ikke ønskede og blev derfor steriliseret. Dette er ikke en skræk historie, men bare en fortælling om hvordan jeg jeg havde. Hos andre forsvinder det jo lige efter fødslen. Vær bare meget opmærksom på at selvom dagene føles lange og man bare føler at man kan en masse den dag, så gør det ikke. Du betaler prisen bagefter.

gravid 24 Anonym
Tak
Det er rart at høre at man ikke er alene og en pyllerrøv, heldigvis hjælper varmen mig i disse dage en del.

hvad er symtomerne lolle85
hej hej..
jeg er selv gravid i 9 uge, (kun) og ville høre hvordan man evt finder ud af man har bækken løsning.. jeg har en del kramper i underlivet, og får dog af vide det er ganske normalt, men derfor kunne det nemt ske at det var starten på noget andet nu i skriver og ved en del om det..
sætter stor pris på hurtigt svar.

Symptomer Charlieh
Bækkenløsning er ikke kramper. Bækkenløsning er hormoner der frigøres fra kroppen og derved giver smerter i bækkenleddet. Det være sig både i skambenet og i samlingen bagpå ved ryggen. Tænk hver ved "smilehullerne".
Min bækkenløsning fik bækkenet til at skride så det sad skævt, derfor gik jeg med trocanterbælte og blev hevet på plads flere gange.
Kramper i underlivet kan godt være narturligt i starten hvor den krop og mave skal vende sig til udvidelse og andre hormenelle ting. Du er nødt til at tro på hvad din læge fortæller dig, for jeg går udfra ar du har opsøgt lægen for ellers bør du nok gøre det for en sikkerheds skyld.

Knus

tak lolle85
hej
tak for svaret, rart at det ikke er det så.. jeg har snakket med lægen og hun siger at sålænge de ikke er stærkere er det meget normalt. men kan ikke helt lade være med at tænke over det.. selvom jeg ikke må.. ;o)
men jeg må stole på lægen som du siger.. men endnu engang tak for hjælpen..

knus