Bærbar fra Sverige.

Bærbar fra Sverige. lenze86
Når man nu har fundet sig den bærbare man super gerne vil have, men som bare ikke bliver solgt i Danmark, men i Sverige, er der så nogen som helst måde hvorpå man kan få den til at "tale" dansk??? Har hørt at man i Vista selv kan vælge sprog... Men kan dette virkelig passe på en computer der ikke er kommet til Danmark????

Desværre Steffen CHR:
Måske faktisk, kan huske at da jeg installerede vista skulle jeg vælge sprog men der vat ingen mulighed for at ændre det, hvis jeg fortrød.

Hvis computeren er præinstalleret med windows, er der desværre ingen chance for at få den til at "tale-dansk" som du siger, (måske med undtagelse af super nørder!"

MEN..
det du kan gøre er at hvis du i forvejen har windows installationen (fx.på en cd) kan du slette det der er på computeren og installer din danske version
(Hvis du virkelig brænder for at få den kan du købe windows installations cdén)

Konklussion:
Skriv en mail til den forretning og spørg om det er muligt at vælge dansk :D

Det kan linux Tuxboy
Sådan nogle narrestreger skal man bruge linux for at kunne. Vista kan ikke rigtigt noget af det sjove....

Vrøvl MS Win(s)
http://windowshelp.microsoft.com/Windows/en-us/help/2bac0e03-c331-48fc-8b7e-b66b8007512d1033.mspx

Whauv noget MS kan Tuxboy
Jeg er imponeret - hvad bliver det næste mon? Ordentlige 3D effekter? Frihed til ikke at skulle skifte PC'en ud fordi den er blevet for lille til MS nyeste styresystem? Eller muligheden for at få computeren til at opføre sig og se ud som man ønsker.

Nå ikke et ondt ord om MS. Masser af brugere er glade for at bruge deres penge på det. Men det er da lidt af en spændetrøje, at MS absolut vil bestemme hvordan PC'en skal se ud og fungere. Der har vi altså en helt anderledes frihed med linux.

I mine øjne er MS som hvis den eneste bilfabrikant i verden var Ford. Altså, de kan da være meget gode, men hvad nu hvis jeg ønsker noget der er anderledes end det de andre har? Med linux er der masser af "fabrikanter", så man kan vælge den man ønsker.

PS: Det er også fedt at slippe for virus, defragmenteringer og fyldte registre. For slet ikke at tale om, at det er lettere at installere programmer i linux - meget lettere, endda.

Bærbar fra Sverige Lars Jensen
Nej Nej! [:(]